Fethiye'nin Çehresi Değişecek

Fethiye Belediyesinin Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı. Toplantı sonunda Meclis üyelerine çeşitli konularda bilgi sunan Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye'nin ana yollarından başlayarak dekoratif aydınlatma konusunda somut adımlar atacaklarını belirtti.

  • 9171
Yorumlar 5
Hasan Deniz 05 Eylül 2024 22:19

Temizlik makyajdan once gelir. Çer çöp ve köpek pisliği dolu park ve sokakları süslü direklerle aydınlatsak ne olur? Atatürk'un 1.vazifen dedigi gibi belediyenin 1.vazifesi temizliktir.

İrfan özen 05 Eylül 2024 18:33

Fethiyenin güzellesmesi tabiki güzel birşey, ama hemen dibinde parlatılmayı bekleyen bir mücevher var, sanki kimse bunun farkında degil gibi, kayaköy den bahsediyorum. Hayalet şehrin neredeyse tüm avrupa farkında birtek biz degiliz sanki, kiliseler kapalı evler kaderine terkedilmiş, kuzeydeki tumb larin birçogu yıkılmış digerlerininde bir ayagı çukurda. Bölgenin tüm avrupayı etkileyecek mıknatıs ı olabilir ama önüne bir kulube koyup tesadüfen gelenlerden üç beş kuruş alaktan başka yapılan birşey yok ne yazıkki.

Haluk kizilelma 05 Eylül 2024 11:38

Fethiye belediyesi park parası alacağım diye bütün şehiriçi şehirdışı yolları park alanına çevirmiş üç şerit 4 şerit olabilicek yollar tek şerite inmiş. Tam anlamıyla rezalet. Hacı sen aydınlatmayı sonra yap. Önce görevini yap. Senin ilk görevin ulaşım ve sağlık. Senin yapmadığın sağlıksız yollarda günde kaç tane kaza oluyor bi say bakalım. Hadi bugün saat 008. 24 arası kayıt altına alınmayanlarıda mobeselerden hepsini hadi bekliyoruz

Haluk kizilelma 05 Eylül 2024 11:26

Saçma tamamen saçma. Ağostos ayında fethiyedeydim yollar yetersiz arabalar yollara parkediyor. Trafik felç durumda. Kazalar yüzde binbeşyüz artmış. Şehir trafiğinden çıkmak mümkün deyil. Yol yapması gereken beyefendi ışıklandırma yapacakmış. Buna kargalar bile güler

Yeşim 05 Eylül 2024 09:48

Fethiye 'nin önceliği dekoratif ışıkları değil; önceliği temiz bir Fethiye. Her yer çöp içinde. Belediye'nin çevreyi kirletenlere çözüm bulması; geri dönüşüme, atıklardan enerji sağlanması gibi yatırım yapması gerekiyor.

Bakmadan Geçme