Fethiye Mega Yatların Uğrak Yeri Oldu

İçerisinde bulunanların kimliğinin açıklanmadığı Aquila ile ünlü bir Rus işadamının bulunduğu belirtilen Mistique isimli mega yatlar ardı ardına Fethiye İskelesi'ne demirledi.

  • 724
Fethiye Mega Yatların Uğrak Yeri Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tanker tanker yakıt alan mega yatlar, kumanya ikmali de gerçekleştirdi. Yatlarda bulunan misafirler taksi ve servislerle Fethiye’nin tarihi ve turistik bölgelerini de ziyaret etme fırsatı buldular. 

 

AQUİLA 7 TANKER YAKIT ALDI

Turizm sezonu olması nedeniyle dünyaca ünlü acentelere bağlı mega yatlar, Fethiye’ye uğramaya devam ediyor. İçindeki ziyaretçileri açıklanmayan Aquila isimli mega yat, Fethiye’de hem akaryakıt hem de kumanya ikmali yaptı.

 

Aquila isimli yatın içindeki ziyaretçiler açıklanmazken, Fethiye İskelesi’nden 7 tanker akaryakıt aldığı bildirildi. Bunun yanında mutfak bölümü için de takviye yapıldığı öğrenildi. 90 metre uzunluğundaki yatın 15 metre genişliğinde olduğu belirtildi. 1 haftalık kirasının 1 milyon Dolar olduğu ifade edilen mega yatın 12 misafir ve 28 personel kapasiteli olduğu kaydedildi. Yat içerisinde yer alan misafirler, iskelede bekleyen servisler ile Fethiye’nin tarihi ve turistik yerlerini gezmeye çıktı.

 

İçerisinde spor salonu ve jakuzi gibi birçok bölümün bulunduğu Aquila isimli mega yat, hem vatandaşların hem de yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. İngiltere’ye ait adalardan birinin bandırasının taşıdığı öğrenilen mega yatta kim ya da kimlerin bulunduğu hakkında bir açıklama yapılmadı.

 

RUS İŞADAMINA AİT MEGA YAT DA FETHİYE’DE

Öte yandan ünlü bir Rus işadamının içinde bulunduğu Mistique isimli mega yat da Fethiye İskelesi’ne demirledi. 12 misafir, 13 personel kapasiteli mega yat; 55 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde… Haftalık kirasının 250 bin Euro olduğu öğrenilen mega yatta kalan Rus işadamının adı ise sır gibi saklanıyor.

 

Bakmadan Geçme