Fethiye Marina'dan FTSO üyelerine yüzde 20 indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, ev ve profesyonel endüstriyel tip baca temizliği için Fethiye Marina'dan yüzde 20 indirimli hizmet alacak. 

  • 518
Fethiye Marina'dan FTSO üyelerine yüzde 20 indirim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Fethiye Marina Turizm Taş. İnş. Taah. Müh. Müş. İth. İhr. Tic. Ltd. Şirketi Müdürü Mesut Bölük tarafından imzalanan indirim protokolü uyarınca, FTSO üyelerine, her türlü ev ve endüstriyel tip ev, otel, işyeri, restoran ve fırın bacaları profesyonel temizleme işlerinde %20 indirim uygulanacak. FTSO’nun üyeleri arasındaki dayanışmaya ve ticaretin gelişmesine önem verdiklerini vurgulayan Osman Çıralı, üye firmalarla yapılan indirim protokollerinin de bu açıdan önemli olduğunu kaydetti. Çıralı, protokolün Oda üyelerine hayırlı olmasını diledi. 

“Baca temizliği yakıt tasarrufu sağlar”
İşyerlerinde ve evlerde baca temizliğinin önemine dikkat çeken Marina Turizm Şirket Müdürü Mesut Bölük baca bakımı ve temizliği, yangından korunma tedbirleri arasında önemli bir yer tuttuğunu ve baca temizliğinin yakıt tasarrufu sağladığını söyledi. Türkiye'de her yıl bina yangınlarının % 20'sinin temizlenmeyen bacalardan ileri geldiğini hatırlatan Mesut Bölük, "Bacalar temizlenmediği zaman, yakıt eksik ve verimsiz yanmaktadır. Eksik yanma sonucu oluşan kirli gazlar ve partiküller baca tıkanmasına neden olmaktadır. Baca gazının geri tepmesi ve karbonmonoksit gazının ortama yayılmasından dolayı zehirlenmeler oluşmaktadır. Bu nedenle bacalarının yılda 2 defa temizlenmesi gerekmektedir. Bacalarının periyodik olarak temizletilmesiyle % 15- 30 oranlarında yakıt tasarrufu sağlanır. Gerek işyerlerinde gerekse evlerdeki baca temizliğinin ehil eller tarafından yapılması gerekir." diye konuştu. Mesut Bölük, FTSO üyelerine indirimli hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını söyledi.


 

Fethiye Marina'dan FTSO üyelerine yüzde 20 indirim

Bakmadan Geçme