Fethiye Kurban Bayramına Hazır

Kurban Bayramına sayılı günler kala, Fethiye'de hareketlilik boy gösteriyor. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için devletin bütün imkanlarının seferber edildiğini açıklarken, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ise, 'Fethiye Belediyesi olarak ilçemizdeki yol çalışmalarını en azından ana halterlerde bitirerek, trafik sıkışıklığını bir nebze de olsa kaldırmak istiyoruz' dedi.

  • 578
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye Kurban Bayramına Hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de Kurban Bayramı öncesi hazırlıklar sürüyor. Bayrama sayılı günler kala Fethiye Belediyesi ana halterlerde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını Kurban Bayramına bitirmeye çalışırken, Kaymakamlık bünyesindeki kurumlar ise gerekli olan güvenlik tedbirlerini alarak, bayram hazırlıklarını tamamladı. Fethiye’de Kurban Bayramı hazırlıklarının hemen hemen tamam olduğunu ifade eden Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Vatandaşlarımız milli bayramımız Kurban Bayramını rahat bir şekilde idrak etsin diye gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Her türlü çalışmalarımız tamam olmak üzere. Şimdiden hareketlilik başladı. Tatilciler ilçemize gelmeye başladı. Çarşı Caddesindeki hareketlilikten zaten anlaşılıyor. Burası bir turizm kenti olduğu için, yerli ve yabancı misafirlerimizin ilçemize gelmesini biz esnafımızdan daha çok istiyoruz. Tedbirleri almak da bize düşüyor. Onun için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. İnşallah misafirlerimiz en güzel şekilde ağırlayacağız. Şimdiden tüm halkımızın ve misafirlerimizin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi. 
“BAYRAMA KADAR ANA HALTERLERDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK”
Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, “İlçemizde yollar ile ilgili sıkıntılar yaşadık. Kurban Bayramına sayılı günler kala bu sıkıntıları bitirmek üzere tüm ekiplerimiz seferber bir durumda çalışmalarını sürdürüyor. Ana halterler tamamlandı. Kurban Bayramında elbet yoğunluktan dolayı trafik sıkışıklığı olacaktır. Bu sıkışıklığı önlemek adına Fethiye Belediyesi olarak gerekli tüm çalışmaları da sağlayacağız. Fethiye halkımızın ve misafirlerimizin rahat bir bayram geçirmeleri adına Fethiye Belediyesi ekipleri, görevinin başında olacaktır” ifadelerinde bulundu.  
 

Fethiye Kurban Bayramına Hazır
Fethiye Kurban Bayramına Hazır

Bakmadan Geçme