FETHİYE KAYMAKAMI FIRAT'TAN BAŞKAN OTGÖZ'E ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e iade-i ziyarette bulunarak görevinde başarılar diledi.

  • 588
FETHİYE KAYMAKAMI FIRAT'TAN BAŞKAN OTGÖZ'E ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz günlerde Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Bu ziyaretin ardından Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, sosyal mesafe kuralı gereği tokalaşmayarak ellerini kalplerine götürüp selamlaştılar. 
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ziyaret dolayısıyla Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a teşekkür ederek; “Fethiye Kaymakamımızı daha önce belediye başkan yardımcılarım ile ziyaret edip görevinde başarılar dilemiştik. Bugünde Sayın kaymakamımız Seydikemer’e gelerek bizleri ziyaret etti. Seydikemer ve Fethiye’nin sorunlarını, projelerini konuştuk. Seydikemer ve Fethiye’nin iki farklı ilçeler olsa da bir bütün olduğuna değindik” diye konuştu.
Samimi ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkür eden Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Seydikemer’i yakından takip ettiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme