Fethiye İŞ KUR Taşınıyor

Türkiye'deki 81 il müdürlüğü haricinde pek çok büyük ilçede de hizmet merkezi açan İşkur, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin Muğla'ya olan uzaklığı ve kalabalık bir nüfusa sahip olmasından dolayı 2014 yılında Fethiye Esnaf Odası Başkanlığı'nın sağladığı imkanlarla hizmete girmişti.

  • 13001
Fethiye İŞ KUR Taşınıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ücretsiz olarak ikamet ettirdiği Fethiye İş Kur hizmet merkezi, şimdilerde yeni binasına taşınıyor. Muğla merkeze uzaklığı nedeniyle yaşanan aksaklıkları ortadan kaldırmak için Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki Esnaf ve Sanatkarlar Odası binası içinde 6 yıldır hizmet veren Fethiye İşkur Hizmet Merkezi, Taşyaka Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı 52 nolu üç katlı binaya taşınıyor. 
Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Fethiye hizmet merkezinde, Aktif İş Gücü Hizmetleri (Mesleki Eğitim Kursları), İş başı Eğitim Programları, Girişimcilik,  UMEM, işveren ve arayanlara verilen tüm danışmanlık, talep ve kayıt hizmetleri ve işsizlik sigortası işlemleri yürütülürken taşınma işlemlerinde Seydikemer Belediyesi de işçi ve araç desteği sağladı.

Yetkililer, Fethiye’de İş Kur ile ilgili işlemlerin artık Süleyman Demirel Bulvarında yeni binalarında yapılmaya devam edeceğini kaydettiler. 

Fethiye İŞ KUR Taşınıyor
Fethiye İŞ KUR Taşınıyor
Fethiye İŞ KUR Taşınıyor
Fethiye İŞ KUR Taşınıyor

Bakmadan Geçme