• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü yayımladığı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajında, gazetecilerin basın bayramını kutladı.

  • 322

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü  bir mesaj yayımlayarak basın çalışanlarının önemini vurguladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:“24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü ülkemizde Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır. Bu yıl da 116. yıl dönümünü kutladığımız bugünde, haberin ve bilginin tüm topluma iletilmesinde değerli emekleri ile katkı sağlayan basın çalışanlarımızı kutluyoruz.

Sağlık çalışanları olarak ülkemizin sağlık koşullarını geliştirmek için çalışırken ve her türlü hastalık ve felaketle mücadele ederken siz değerli basın mensuplarımızla daima omuz omuzayız. Sağlık hizmetinin sunumunda ortaya çıkabilen aksaklıkları göstererek dördüncü güç olarak demokratik süreçlerin ve denetim mekanizmalarının harekete geçirilmesini sağlayan basınımız sağlık hizmetimizin niteliğini yükseltmemize katkı sağlıyor.

Halk sağlığı çalışmalarımızda geniş halk kitlelerine doğru sağlık bilgilerini ve olumlu sağlık mesajlarını iletirken yine siz değerli basın çalışanlarımızla birlikte yol alıyoruz. Fethiye Basınının kıymetli çalışanlarını bu vesile ile tekrar tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz."

Bakmadan Geçme