FETHİYE İÇİN TARİHİ FIRSAT

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş, www.egevakti.com'a özel açıklamalarda bulundu. Topateş, Lokman Hekim Fethiyespor Kulübü'nün ve taraftarının Basketbol Süper Ligi'ni çok istediğini belirterek, başvuru için tüm hazırlıklara başladıklarını söyledi. Topateş, 'Biz süper lige çıkmak ve olabildiğince kalmak istiyoruz. Zaten bu sene transferlerimiz ve kadromuz süper lig ayarında oyunculardı. Bunları biraz daha destekleyip yabancı oyuncularla sıkı bir kadroyla süper ligde yer almak istiyoruz' dedi.

  • 4269
FETHİYE İÇİN TARİHİ FIRSAT
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kararın açıklamasıyla birlikte hareketli bir gün geçirdiklerini belirten Topateş, “Geçen sene ve ondan önceki sene basketbol takımımızın isim sponsoru olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile Belediye Başkanımızın moderatörlüğünde bir imza protokolümüz vardı. Kendileriyle 2020-2021 sezonu için de tekrar anlaştık. Orada belediye başkanımız Sayın Alim Karaca açıkça deklare etti. Lokman Hekim Fethiye Belediye Basket takımını süper ligde görmek istiyor. Bu konuda hem belediye olarak üzerimize düşen görevi yapacağımızı hem de şehirden gerekli desteği beklediğini ifade etti başkanımız. Bu konuda da hemen Fethiyeli taraftarlar hem de İstanbul’da yaşayan Fethiyeli taraftarlar, destek kampanyası başlattılar. Fethiyespor 1933 grubu da sosyal medyadan bir kampanyaya imza atıyor.” dedi.
“BELEDİYE TAKIMIYIZ HALKIN İSTEKLERİNE SIRTIMIZI DÖNEMEYİZ”
Topateş açıklamalarına, “Biz de neticede bir belediye takımı olduğumuz için halkın isteklerine ve taleplerine sırtımızı dönmemiz mümkün değil. Bugünden itibaren çok hummalı bir şekilde bütün yöneticilerimiz hemen görev bölüşümü yaptık. 4 bir koldan evrakların tamamlanması için girişimlerimizi başlattık. Zannediyorum, büyük bir aksilik olmazsa federasyonun öngördüğü tarihe kadar yani 18 Eylül’e kadar tüm evraklarımızı tamamlarız. Federasyondan ek süre talebimiz de maalesef, olağan üstü yönetim kurulu toplantısı gerektirdiği için red edilmişti. Bu defa yeterli vaktimiz var. Denizli’yi de süper lig de görmek istiyoruz. Üzgünüz biz 2. sıradayız. Onlar 1 sene daha beklesinler. Zannediyorum ki sırada Fethiye var. Basketbol camiası için inşallah hayırlı olur” diye devam etti.
“SÜPER LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ”
Süper ligde kalıcı olmak istediklerinin altını çizen Topateş, “Biz süper lige çıkmak ve olabildiğince kalmak istiyoruz. Asansör bir takım olmak istemiyoruz. Zaten bu sene transferlerimiz ve kadromuz süper lig ayarında oyunculardı. Bunları biraz daha destekleyip yabancı oyuncularla sıkı bir kadroyla süper ligde yer almak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.  

FETHİYE İÇİN TARİHİ FIRSAT
FETHİYE İÇİN TARİHİ FIRSAT

Bakmadan Geçme