Fethiye hudut kapısını incelemeye geldiler

Muğla sahillerinde deniz hudut kapılarında inceleme yapmak için gelen Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanı Özer Korkmaz beraberinde Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte Fethiye'ye polis helikopteriyle geldiler. Polis helikopterinin ineceği Fethiye Şehir Stadında çalışma yapan Fethiyesporlu futbolcu ve teknik adamlar, helikopterin ineceği haberini alınca antrenmanı kesip, yan sahaya geçip burada devam ettiler. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, 'Yurt içi ve yurt dışından gelecek misafirlerimizle ilgili en iyi düzeyde hizmet verebilmek için hudut kapılarımızın gerek fiziki koşullarını gerekse içinde yaşadığımız kurumsal sıkıntıları çözme anlamında başkanımız Ankara'dan geldi' ifadelerini kullandı.

  • 1824
Fethiye hudut kapısını incelemeye geldiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla sahillerinde deniz hudut kapılarında inceleme yapmak için gelen Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanı Özer Korkmaz beraberinde Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte Fethiye’ye polis helikopteriyle geldiler. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Emniyet Müdür Yardımcısı Serpil Çalışkan ve diğer ilgililer karşıladı. Polis helikopteri Fethiye Şehir Stadına inmeden önce çalışma yapan Fethiyesporlu futbolcular bu idmanı yarıda kesip, yan sahaya geçtiler. Fethiye deniz hudut kapısında inceleme yapmak üzere gelen Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanı Özer Korkmaz ve Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu daha sonra eskort eşliğinde ilçe merkezine geçtiler. Pandemi ile mücadele konusunda Muğla’da başlatılan süreci anlatan İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu, ardından bu ziyaret ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, “Pandemiyle ilgili normalleşme çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, iç işleri bakanlığımızın talimatlarıyla yeni bir sürece girdik. Öncelikle bütün vatandaşlarımızın bu kural ve kaidelere en üst düzeyde uymasını ve ilimizin çok daha güvenli bir hale getirilmesinde gayretlerini görmek istiyoruz. Çünkü biz devlet olarak milletimize karşı sorumluyuz, her vatandaş da birbirine karşı sorumlu. Bu sorumluluklar zincirini en üst düzeyde hissederek, yaşayarak bu süreci en iyi şekilde götürmemiz lazım” dedi.
SEZONA HAZIRLIK YAPIYORUZ
Dilberoğlu, “İçişleri Daire Başkanımız, sayın valimizin başkanlığında katılmış olduğu bir toplantıya katılıp bizleri bilgilendirmek, aydınlatmak ve sorunlarımızı çözmek için geldi. Biliyorsunuz ilimiz, yurt dışına açılan en önemli hudut kapılarına sahip. En uzun deniz sahil bandına sahip bir il. Haliyle 11 tane hudut kapımız var. Sezona hazırlık yapıyoruz. Yurt içi ve yurt dışından gelecek misafirlerimizle ilgili en iyi düzeyde hizmet verebilmek için hudut kapılarımızın gerek fiziki koşullarını gerekse içinde yaşadığımız kurumsal sıkıntıları çözme anlamında başkanımız Ankara’dan geldi. Bu konuda bizlere de yol ve yöntemlerle ilgili bilgilendirme yaptılar. Fethiye’deki hudut kapılarımızı da yerinde ziyaret edeceğiz. Biz onların vermiş olduğu talimatlar ve direktifler doğrultusunda kapılarımızı en uygun hale getireceğiz. Başta sayın valimiz olmak üzere ilçe kaymakamlarımız, mülki amirlerimiz bu konuya çok büyük hassasiyet gösteriyorlar. İnşallah yeni sezonda gerek pandemi, gerekse diğer hizmet anlamında, ekonomi anlamında iyi bir sezon geçiririz” diye konuştu.
 

Fethiye hudut kapısını incelemeye geldiler
Fethiye hudut kapısını incelemeye geldiler

Bakmadan Geçme