Fethiye halkı parkomata karşı

29 Mart 2021 tarihi itibariyle uygulanmaya başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulaması hakkında görüştüğümüz vatandaşlar parkomat sisteminden memnun olmadıklarını ifade ettiler.

  • 8815
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye halkı parkomata karşı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulamasından sonra yapılan ihaleyi iki firma katılmış ihaleyi Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş.  kazanmıştı.3 yıllık yapılan sözleşmenin ardından Muğla ilçelerinde uygulanmaya başlayan yol üstü otopark ücreti olarak vatandaşlardan 15 dakikaya kadar ücretsiz olmak şartı ile 15 dakika  30 dakika arası 5TL, 30 dakika 1 saat arası 6 TL, 1 saat 2 saat arası 7 TL , 2 saatten sonra her saat başına 3 TL ilave edilerek ücret alınıyor.Haber
Yol üstü otopark ücretleri ile ilgili olarak görüştüğümüz vatandaşlardan Polat Kaya,’’ Bu uygulamadan memnun değilim’’ derken  Esnaf  Oğuzhan  Aykurt,’’ Parkomat sisteminden memnunuz fakat ücretleri pahalı. Ücretler konusunda yardımcı olurlarsa seviniriz’’diye konuştu. Bir başka vatandaş Furkan Sefa Kır,’’ Burada esnafız. Çok müşteri kaybediyoruz. Parkomat sisteminden hiç memnun değiliz’’ dedi.
Haber
Aracını park eden Rıfat Çetin ise  “Bu parkomat sistemden memnun değiliz. Çünkü Fethiye trafiğini olumsuz etkiliyor. Ücret olarak da çok pahalı. Ücretli olmasını gereksiz buluyorum. Bu sebeplerden dolayı memnun değilim” dedi.

Haber
Bu arada Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol üstü park ücreti ihalesini kazanan Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş.’nin Sentinus İlaç Sanayi, Sentinus Tarım Ürünleri, Konya’da bulunan Şifa Kimya Fabrikası ve Sentinus Gayrimenkul yani devletten binaları kiralayan bir firması daha bulunuyor. Haber

Bakmadan Geçme