• Haberler
  • Spor
  • Fethiye Genç Fenerbahçeliler, Derbiye Özel Show Hazırlayacak

Fethiye Genç Fenerbahçeliler, Derbiye Özel Show Hazırlayacak

21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerçekleşecek olan Trendyol Süper Lig 6. hafta maçı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak. Fethiye'de Genç Fenerbahçeliler, derbi saatine yakın görsel show hazırlayacak. GFB'liler çeşitli açıklamalarda bulundu.

  • 9

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Lig derbisi 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak. Derbi öncesi Fethiye Genç Fenerbahçeliler Grubu Sorumlusu Tunahan Demirci, GFB Organizasyon Sorumlusu Fatih Gürsoy ve GFB Başkan Yardımcısı Ali Vardır açıklamalarda bulundu.

“MAÇA ÖZEL GÖRSEL SHOW HAZIRLIYORUZ”

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Grubu Sorumlusu Tunahan Demirci, “Yıllardır Genç Fenerbahçeliler Grubunun sorumlusuyum. Öncelikle 20 Eylül Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Gününü tüm içtenliğimizle kutluyoruz. Fethiye’ de GFB’ de organizasyonlar yapıyoruz, birlikte maç izliyoruz. Ziyaretler yapıyoruz. Hem Fenerbahçeliler hem de Galatasaraylılar için özel bir gün. Yıllardan beri de bu böyledir. Yarın için 17.00 ‘ de Maliye Parkında toplanıyoruz. Oradan maçı izleyeceğimiz Çapa Restorana geçeceğiz. Herkesi bekliyoruz. Parkta 17.00-19.00 arası toplandıktan sonra mekanın önünde 50-100 arasında meşale yakmayı planlayıp,  görsel Show hazırlıyoruz”

“GECE GÜNDÜZ DERBİ İÇİN HAZIRLANIYORUZ”

GFB Organizasyon sorumlusu Fatih Gürsoy, Derbi için hazırlıklar yaptık. Görsel Showlarımız var. Fethiye’ de güzel anlar yaşatmak istiyoruz. Bütün Fenerbahçeli arkadaşlarımızı bekliyoruz. Takımımıza güveniyoruz ve galibiyet bekliyoruz” derken GFB Başkan Yardımcısı Ali Vardır ise “Her sene derbilerden sonra Fethiye GFB’ ler için taşkınlık yaptı, olay çıkarttı diye haber yapıyorlar. En yakın örneği geçen sene ki maçtı. Rahmetli Safa abimizin bir sözü var. “Barış isteniyorsa en büyük destekçisi, savaş isteniyorsa da en korkulması gerekenleriz” diye. Bizim hiçbir zaman taşkınlık yapmak gibi bir düşüncemiz yok. Biz gece gündüz derbi için hazırlanıyoruz. Grubumuzda kadın ve çocuklar da var. O yüzden olay çıkartmak, küfür etmek derdinde değiliz. Biz burada Sefa abiden aldığımız bayrağı düzgün taşımak için uğraşıyoruz. Gönlümüzden galip gelmek istiyoruz, inşallah galip geliriz” dedi.

Bakmadan Geçme