Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu'ndan ÜREVKA'ya büyük bağış

Ev kadınlarının ürettiklerini satabilmeleri ve düzenli gelir sahibi olmalarını sağlayabilmeleri için çalışmalar yapmak amacıyla geçen ay kurulan 'Üretici Ev Kadınları Derneği'ne (ÜREVKA) ilk desteğini Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu'ndan aldı.

  • 3569
Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu'ndan ÜREVKA'ya büyük bağış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

On binlerce lira tutarındaki nişan, düğün ve sünnet şekerleri malzemelerini ÜREVKA’ya bağışlayan Başoğlu, ‘Üretime ve kadınlarımıza destek olan her kuruluşun yanındayız’ dedi.
Ev kadınlarının üretime katılması, ürettiklerini satabilmeleri ve düzenli gelir elde etmelerini sağlaması amacıyla kurulan ve bu ürünlerin satışının yapılması için açılacak mağazanın yerini tutan Üretici Ev Kadınları Derneği (ÜREVKA) çalışmalarına devam ediyor.Geçen cumartesi günü dünyanın beş matematikçisinden biri olan ve matematik öğreniminde ‘Öğrenmeyi Öğrenme Sistemini’ oluşturarak ‘Matematik Kabusuna Son’ konferansını vermesi için Fethiye’ye getiren ÜREVKA, öğrencilerin matematik öğrenmesi için de çalışmalarını sürdürüyor. Ev kadınlarının ürünlerinin satışı için kurmayı düşündükleri mağazanın yerini tutan UREVKA, ziyaretine gittikleri İsmail Başoğlu’ndan hiç beklemedikleri bir destek buldu. Kooperatifin daha önce kadınlara destek olmak amacıyla aldığı on binlerce liralık nişan, düğün sünnet ve bebek hediye şekerleri malzemelerini ÜREVKA’ya bağışladı.
Başoğlu yaptığı açıklamada; “Ev kadınlarımıza destek olacak, üretime katkıda bulunacak her kuruluşa ve çalışmaya destek oluruz. Yeter ki ekonomimize güç katsın, insanlarımızın ekonomik sıkıntılarını aşmasına yardımcı olsun.ÜREVKA’nın çalışmalarını Gülhan hanım anlattığında, bizim de bu çalışmaya katkımızın olmasını istedik. Bağışlarımızın amacına uygun olarak gereğinin yapılacağına inanıyoruz” dedi.
Üretici Ev Kadınları Derneği Kurucu Başkanı Tandoğan Sönmez de “Sayın İsmail Başoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımıza başladığımız bu günlerde bize çok büyük destek oldu. Aynı zaman da çok büyük moral oldu. Amacımız ev kadınlarımızın emeklerinin değerlendirilmesi ve onlara kazanç sağlayacak çalışmalarımızı yapmak. Ürünlerin satışının yapılabilmesi için yerimizi tuttuk ve aynı gün bu büyük destek geldi. Mağazamızı açtığımız günden itibaren Fethiyeli ev kadınları hem ürünlerini satabilecek, hem de onlara iş olanağı sağlayacağız. Yakın bir zamanda mağazamız açılmış olacak. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme