Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası karantinada

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Başkan Yardımcısı Veli Uysal ile bazı personelde yapılan Covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle odanın karantinaya alındığı öğrenildi.

  • 2433
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası karantinada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Başkan Yardımcısı Veli Uysal ile bazı personelde yapılan Covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle odanın karantinaya alındığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Veli Uysal ve bazı oda görevlileri, koronavirüs şüphesi nedeniyle yaptırdıkları testlerin sonuçları pozitif çıkınca oda 10 günlüğüne karantinaya alındı. Başkan Soydemir, odanın sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda aynen şu ifadeleri kullandı; “Covid 19 salgınından dolayı Esnaflarımızın sağlığını düşünerek Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odamızı 10 günlüğüne karantinaya almış bulunmaktayız”
Soydemir, evde izole altında olduğunu dile getirerek “odadaki personellerimizi ve esnaflarımızı düşünerek odamızı 10 günlüğüne karantinaya aldık” dedi.

Bakmadan Geçme