• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye EGE SEN Sanat Derneği'nden Kaymakam Ertaş'a Ziyaret

Fethiye EGE SEN Sanat Derneği'nden Kaymakam Ertaş'a Ziyaret

Fethiye EGE SEN Sanat Derneği Başkanı Selin Köktener ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Kaymakam Ertaş, kadınların sanatsal ve kültürel faaliyetler konusunda daha aktif olmalarını desteklediklerini belirtti.

  • 11

Kaymakam Ertaş, “Biz her zaman kadınlarımızın bu tür dernekleri kurmasını destekliyoruz. Kadınlarımızın Türkiye’de yaptığı işleri görüyoruz ve daha çok sanatsal ve kültürel faaliyet yapmasını istiyoruz. Ben bu derneğin bu konulara çok katkı sağlayacaklarına ve güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Elimden geldiği kadarıyla tüm yaptıkları aktivitelere gelmeye çalışacağım ve destekleyeceğim. Kurdukları dernekten dolayı ve yapacakları faaliyetler için şimdiden teşekkür ediyorum ve kutluyorum,” dedi.

Fethiye EGE SEN Sanat Derneği Başkanı Selin Köktener, ziyarette bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Ege Sen Sanat Derneği olarak bugün Fethiye Kaymakamı Sayın İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ettik. Çok güzel karşılandık. Kendisinin de çok güzel fikirleri var. Her zaman söylüyorum, Fethiye’deki tüm bürokratlar sanata ve sanatçıya değer veriyor,” şeklinde konuştu.

Köktener, Kaymakam Ertaş’ın kendilerine yapacakları projelerle ilgili alanlar açılacağını ve destek vereceğini dile getirdiğini vurgulayarak, “Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz; her zaman yanımızdasınız. Ziyaretlerimiz devam edecek,” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme