Fethiye'deki Kadınlar Matinesi Yoğun İlgi Gördü

Fethiye'de düzenlenen kadınlar matinesi büyük ilgi gördü. Pasha Live'daki kadınlar matinesine katılan kadınlar sosyal medya fenomeni Murat Övüç tarafından coşturulurken sanatçı Pasha Haktan'ın şarkılarıyla unutmayacakları bir gece geçirdiler.

  • 7154
Fethiye'deki Kadınlar Matinesi Yoğun İlgi Gördü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Paspatur çarşısındaki Pasha Live’de düzenlenen kadınlar matinesine yoğun ilgi oldu. Sanatçı Pasha Haktan’ın birbirinden güzel şarkılarıyla coşan kadınlar bu şarkılara eşlik ederek gece boyunca bol bol eğlendi. Hareketli şarkılar sırasında piste fırlayıp oynayan kadınlar zaman zaman sanatçı Pasha’nın esprileriyle de bol bol kahkaha attılar. Fethiye’de kış mevsimi boyunca hemen her ay düzenlenmesi beklenen kadınlar matinesine konuk olarak katılan sosyal medya fenomeni Murat Övüç ilginç açıklamalarıyla geceyi renklendirdi. Zaman zaman soruları da cevaplandıran Övüç matineye büyük renk kattı. Matine öncesi FRT Televizyonuna konuşan Pasha Haktan Koç, ‘Kış döneminde hem biraz insanlar eğlensin hem de piyasalar hareketlensin adına fenomen arkadaşlarımla ve sanatçı arkadaşlarımla programlar yapıyorum. Daha öncesinde yaptığımız organizasyonları zaten herkes biliyor. Kadınlar Matinesine normalde her sene tek başıma çıkıyordum.  Ve bunları hafta içi yapıyorduk, kadınların daha rahat gelebilmesi için. Bu sene dedim ki ilk matinemiz Murat Övüç olsun daha sonralarda fenomen veya sanatçı arkadaşlarımızla devam ederiz. Hem daha çok keyif almak hem de artık ben işletme kısmına geçeyim. Çünkü yazları 7 gece sahne yapıyorum kışında sürekli sahnede olmak istemedim. Murat da sağ olsun beni kırmadı geldi. İki gündür çok eğleniyoruz. Fethiye’nin altını üstüne getirdik. Çok şeker, mütevazi bir insan. Biz çok keyif aldık. Umarız aşağıdaki bayanlar da eğlenir. İnşallah önümüzdeki aylarda Murat beyle program yapmayı bize nasip olur2. Kadınlar Matinesi Selin Ciğerci ile olacak. 3. Kadınlar Matinesi Hakan Kakız, daha görüşmedim ama 4. Kadınlar Matinesi de şubat ayında da Kobra Burak ile roman gecesi yapmak istiyorum.  Kadınlar Matinesi renkli geçecek’ ifadelerini kullandı. 
İKİNCİ KEZ GELDİM
Sosyal medya fenomeni Murat  Övüç ise Fethiye’yi muhteşem bulduğunu belirterek ‘Fethiye muhteşem bir yer ikinci gelişim. İlk geldiğimde bir tatil köyünün açılışına gelmiştim. O zaman hiçbir yeri gezmedim tabi. Ama Pasha beni bugün bir gezdirdi. Fethiye’ye aşık oldum. Nerede ucuz ev var diye sordum. İnşallah buradan bir ev almak nasip olur. Bayıldım. Muhteşem bir yer. Ne var Bodrum’da Fethiye’ye gelin, yıkılıyor’ diye konuştu. 
ÖDÜL BENİ MUTLU ETTİ
Övüç aldığı ödül ile ilgili olarak ''Prestijli bir ödül'' dedi. Övüç ‘Buradaki Kadınlar Matinesi güzel bir etkinlik. İyi ki de gelmişim. Fethiye’yi özlemişim. Kendime fenomen denilmesinden hoşlanmıyorum. Çünkü ben tüm kardeşlerin, annelerin, ablaların, babaların Murat kardeşiyim, Murat abisiyim. Dm den de herkes Murat ağabeycim diyorlar. Ben sıradan birisiyim ben halkın herkesin abisiyim. Çok Prestijli bir ödül aldım. Türkiye’nin enlerine verilen bir ödül. Birçok sanatçı, iş adamı herkes ödül aldı. Bende yılın yardımsever fenomeni ödülünü aldım. Çok teşekkür ediyorum’ dedi.
GÜZEL PARALAR KAZANIYORUZ 
Yardımsever olduğunu ifade eden Övüç ‘ Ölümlü dünyadayız, çok güzel paralar kazanıyoruz. Bunun bir kısmını paylaşsak ne olur yani? Ben tek başıma 471 tane çocuğa burs verdim. Vermeye de devam edeceğim. Yeter ki insanlar mutlu olsun. 7 yıl önce yaşam koçluğu yaptım. Bir dönem fal baktım. Bir dönem insanların sıkıntılarına yardımcı oldum. Mesela kadının biri bana mesaj attı. Murat ağabey eşimle şunları yaşadım ne olur bana bir şey söyle diyor. Kıza öyle bir akıl veriyorum 3 gün sonra bana mesaj atıyor, Murat abi eşimle çok mutluyum Allah senden razı olsun diyor. Bunun mutluluğu başka nerde var ki. Tabi ki usturuplu yapmaya çalışıyorum. Benim birtakım kelimelerim var onları kullanıyorum ve çok mutlu oluyorlar. Aslında ben bir nevi halkın diliyim ve böyle olmaya devam edeceğim. Mekan 200 kişilik 270 bilet satılmış. Tüm hanımefendilere çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık şerefler verdiniz muhteşem bir gün sizleri bekliyor’ diye konuştu. 

Fethiye'deki Kadınlar Matinesi Yoğun İlgi Gördü
Fethiye'deki Kadınlar Matinesi Yoğun İlgi Gördü
Fethiye'deki Kadınlar Matinesi Yoğun İlgi Gördü
Fethiye'deki Kadınlar Matinesi Yoğun İlgi Gördü

Bakmadan Geçme