FETHİYE'DE YENİ NESİL MEYHANE

Fethiye'de işletmeciliğini Pasha Haktan Koç'un yaptığı Pasha Yeni Nesil Meyhane, 80'li ve 90'lı yılların eğlence anlayışını halkımızla buluşturdu. Zennesi ve oryantali ile Türk usulü eğlencenin adresi olduklarını kaydeden Pasha Haktan Koç, 'Yeni nesil meyhane kavramı tam olarak Fethiye'de oturmamıştı. Bunu bir eksiklik olarak gördüm. 80'li ve 90'lı kuşaklarda olduğu gibi içinde dans, eğlence, müzik ve yemeği barındıran bir ortam oluşturduk' şeklinde ifadeler kullandı.

  • 28534
FETHİYE'DE YENİ NESİL MEYHANE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye’de eğlence dünyasının önemli isimlerinden birisi olan Pasha Haktan Koç, yeni nesil meyhane anlayışı ile önemli bir çalışmaya imza attı. Misafirlerini mekanında nostaljik bir yolculuğa çıkaran Pasha Haktan Koç, Fethiye’de önemli bir eksikliği tamamladıklarını dile getirdi. Pasha Haktan Koç, “20 yıldır Fethiye’de yaşıyorum. Aktif olarak sahne programları yaptım. Pandemi döneminde herkes gibi ben de değişiklik yaptım. Sahne yerine biraz daha işletmeci olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Yeni nesil meyhane kavramı tam olarak Fethiye’de oturmamıştı. Bunu bir eksiklik olarak gördüm” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Pasha Haktan Koç, “80’li ve 90’lı kuşaklarda olduğu gibi içinde dans, eğlence, müzik ve yemeği barındıran bir ortam oluşturduk. Misafirlerimizi akşam 20.00’da alıp, gecenin geç saatlerine kadar eğlendiriyoruz. DJ performansı yapan bir arkadaşımın yanında perküsyon çalan bir arkadaşımız daha olacak. İlerleyen dönemlerde belki Cuma ve Cumartesi akşamları fasıl tarzında programlar yapabilirim. Şu anda enstrüman ve canlı müzik yok. 80 ve 90’lı yılları yaşamak isteyenler, zenne ve oryantaliyle Türk usulü eğlenceyi yaşamak isterseniz hepinizi bekleriz” diye konuştu. 


 

FETHİYE'DE YENİ NESİL MEYHANE
FETHİYE'DE YENİ NESİL MEYHANE
FETHİYE'DE YENİ NESİL MEYHANE

Bakmadan Geçme