FETHİYE'DE UYUŞTURUCU TİCARETİ

Muğla'nın Fethiye İlçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyuşturucu alışverişi güvenlik kamerasına yansıdı.

  • 1791
FETHİYE'DE UYUŞTURUCU TİCARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönünde istihbarat alan Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekipleri narkotik köpeği Hera’nın da katıldığı 5 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 
Ekiplerin yaptığı baskında, evde yapılan aramada 11 parça halinde 178.70 gr esrar, 3 parça halinde 3.48 gr Metam fetamin, 2 adet Sentetik hap, 2 adet Ecstasy ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Operasyonda ekipler tarafından gözaltına alınan 2 kişi, Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, bir kişi de uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanıp cezaevine gönderildi. Diğeri ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Öte yandan uyuşturucu alışverişi bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kayıtlarda bir kişinin motosiklet ile yolda durup ve bir başka kişinin de yaya olarak geldiği ve alışveriş yaptığı görülüyor.
 

Bakmadan Geçme