Fethiye'de uyuşturucu operasyonu

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından, Antalaya'dan kurye kullanılıp Fethiye'ye getirilen uyuşturucu madde için operasyon düzenlendi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, iki kişi yakalanıp gözaltına alındı.

  • 1828
Fethiye'de uyuşturucu operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Antalya’dan Fethiye’ye uyuşturucu madde getirilip pazarlanacağı istihbaratını alınca harekete geçti. Ekipler yaptıkları operasyonla iki kişiyi yakalarken, uyuşturucuya da el koydu. 
Fethiye NSM grup amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik istihbarat çalışmasında Antalya’dan Fethiye’ye kurye şahıs kullanarak uyuşturucu getirdikleri ve Fethiye’deki şahıslara teslim ettikleri yönündeki bilgiler ışığında 03.12.2020 günü harekete geçti. Antalya’dan yola çıkan kurye C.Ç Antalya sınırından itibaren takibe alınarak Fethiye’de M.B isimli şahıs ile buluştuğu ve alışveriş yaptığı esnada operasyon gerçekleştirildi. Ekipler, M.B ve C.Ç isimli iki kişiyi 26 gr Eroin Maddesi ve 3500 TL para ile birlikte yakalayıp gözaltına aldı. Soruşturması devam eden, M.B ve C.Ç uyuşturucu ticareti yapmak suçundan mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecek.
 

Bakmadan Geçme