Fethiye'de Türkçe Pop Müzik Korosu öncesi prova

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Şef Serhan Korhan yönetiminde Türkçe Pop Müzik Korosu düzenlenecek. 21 Mayıs Salı günü saat 20.00'da Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan koro öncesi Çalış'ta prova yapıldı. Şef Serhan Korhan açıklamalarda bulundu.

  • 545

Alzheimer Farkındalık Sosyal Sorumluluk Projesi programında Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Müzik Sevdalıları Derneği Kurucusu Serhan Korhan yönetiminde Türkçe Pop Müzik Korosu düzenlenecek. 21 Mayıs Salı günü saat 20.00’da Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan koro öncesi Çalış’ta prova yapıldı. Şef Serhan Korhan açıklamalarda bulundu.

"Koromuza katılmak isteyenleri bekliyoruz"

Serhan Korhan yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 28 yıllık profesyonel müzik geçmişimin ardından Fethiye ile tanıştım. Burada daha önceden de yapılmış olan pop müzik korosunu tekrardan hayata geçirmek için oluşumda bulunduk. Fethiye’miz kültür sanat işlerinde başarılı bir ilçemizdir. Biz de kültür sanat adına elimizden geldiğince etkinlikler ile buradayız. Daha önce Ankara geçmişi bulunan bir sanatçıyım. Yaklaşık 14 tane enstrüman çalabiliyorum. 2800’e yakın bestem var. İstanbul’da 6 tane koronun kuruluşunda ve yönetiminde bulundum. Yıllarca Fethiye’ye gelip buralara sevdalanınca burada da dostlarım vasıtasıyla koro kurmuş olduk. Şuanda da resmi yollarla dernek olma yolunda ilerliyoruz. İlk konserimizi 21 Mayıs’ta Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde vereceğiz. Fethiye Müzik Sevdalıları adı altında olacağız. Bu yolda başarılı bir şekilde gitmeyi hedefliyoruz. Yaz aylarında ara vereceğiz ama Eylül aylarında tekrardan güzel oluşumlar ile burada olacağız. Enstrümanist bulmak çok zor oluyor. Hak verirsiniz ki herkesin işi var müzisyenlerin birçoğunun ekstra programları oluyor. Bütün enstrümanları tek başıma çalıp koroyu yönetemediğim için ücretsiz çalışmalar yapıyoruz. Salı ve Perşembe günleri olmak üzere başlatıyoruz. Ücretsiz ders almak ve koroma katılmak isteyenler bana ulaşabilirler. Bu işe gönül veren insanlara ve genç yeteneklere destek vermek istiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme