Fethiye'de Ters Yöne Giren Minibüs Şoförüne Ceza

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Adnan Menderes Bulvarı'nda bir minibüs şoförünün ters yöne girerek trafiği tehlikeye soktuğu anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

  • 669

Fethiye'de Ters Yöne Giren Minibüs Şoförüne CezaOlay, dün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 48 S 2940 plakalı minibüs, diğer araçlarla birlikte kırmızı ışıkta beklerken yeşil ışığın yanmasıyla birlikte ters şeride girerek trafiği tehlikeye attı. Minibüs şoförünün bu ani ve tehlikeli hareketi, ilerleyen araçların önüne geçerek adeta magandalık sergiledi.

 

Sosyal medyada "Şikayetim var Fethiye" grubunda paylaşılan video, büyük tepki topladı. Videoyu çeken kişi, "Maganda Servis, trafikte ters yönden insanları tehlikeye sokuyor. Ehliyeti alınmalı ve aracı bağlanmalı" ifadelerini kullandı.

Bu görüntülerin sosyal medyada ve basın yayın organlarında "trafikte kavga" başlığı ile paylaşılması üzerine Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda, olaya karışan minibüs şoförüne gerekli cezai işlemler uygulandı. Ayrıca, görüntülerde kasksız motosiklet kullandığı tespit edilen sürücüye de cezai işlem uygulandı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, trafik güvenliğini tehlikeye atan bu tür davranışların kabul edilemez olduğu ve benzer durumlara karşı kararlılıkla müdahale edileceği vurgulandı.

Bakmadan Geçme