Fethiye'de taksimetre ücretine zam mı geliyor?

Taksi ücretleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Akaryakıt zamlarının ardından bazı şehirlerde sarı taksi indi-bindi ücreti yüzde 40 seviyesinde zamlandı. Bunun üzerine Fethiye'de taksimetre ücretine zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken 10 Ağustos Perşembe günü Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda konuyla ilgili toplantı yapılacağı belirtildi.

  • 3727

Akaryakıt zamlarının ardından bazı şehirlerde taksimetre ücretlerine zam uygulanmaya başladı. Yapılan zamlar sonrasında akıllara “Acaba Fethiye’de taksimetre ücretine zam gelecek mi?” sorusu oluşmaya başladı. Konuyla ilgili konuşan Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar, 10 Ağustos Perşembe günü Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda zam ile ilgili toplantı yapılacağını belirtti.  

Yarın yapılacak olan toplantının konusu ise “Zam” olacak. Akşam 17.00 gibi bitmesi planlanan toplantıda taksimetre ücretlerine yüzde 40 seviyelerinde zam uygulanması bekleniyor.

İstanbul’da indi-bindi: 70 lira 
Taksilerde taksimetre açılış ücreti 12,65 liradan 19,17 liraya, sarı taksi mesafe ücreti kilometre başına 8,51 liradan 13,75 liraya, sarı taksi zaman tarifesi ücreti saatlik 100,80 liradan 152,73 liraya, sarı taksi indi-bindi ücreti ise 40 liradan 70 liraya çıktı.

Antalya’da İndi-bindi: 60 lira 
Taksimetre açılışı 14 TL'den 20 TL'ye, kilometre ücreti 18 TL'den 25 TL'ye çıkarken; saat ücreti 84 TL, birim metre (100 metre) 2,5 TL, indi bindi ise 50 TL'den 60 TL oldu.
Yeni tarifenin 15 Ağustos'tan itibaren geçerli olacağı öğrenildi.

Fethiye’de indi-bindi kaç lira olacak?
Fethiye’de 10 Ağustos Perşembe günü Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda konuyla ilgili toplantı yapılacak. Toplantı sonrasında ise taksimetre ücretine yüzde 40 seviyelerinde zam uygulanması bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme