• Haberler
  • Spor
  • Fethiye'de Süper Enduro Şampiyonası magazin stardı verildi

Fethiye'de Süper Enduro Şampiyonası magazin stardı verildi

Fethiye'de düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası 4. ayak yarışının magazin startı Beşkaza Meydanı'nda verildi.

  • 12

Fethiye'de Süper Enduro Şampiyonası magazin stardı verildi

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası 4’üncü Ayağı magazin startı Fethiye Beşkaza Meydanı'nda verildi. Yarışmacılara brifing verilmesinin ardından yarışmacılar magazin alanına geçti. Motorlarına geçen yarışmacılar Beşkaza meydanı'nda 12:00’da start verilmesinin ardından Şehir içi korteji yaptı. Yarışmacılar Esenköy parkuruna geçti.

Fethiye'de Süper Enduro Şampiyonası magazin stardı verildi

Şampiyona öncesi açıklamalarda bulunan Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, “Türkiye Süper Enduro Şampiyonasını, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Fethiye Orman Spor Kulübü Derneği ve Fethiye Belediyemiz organizatörlüğünde startını verdik. Sezonun son final yarışı Fethiye’ de sizlerle birlikte olacak. 44 sporcumuz kıyasıya mücadele için teknik kontrolden geçtiler ve Esenköy mevkiine doğru da yola çıktılar. Bugün 13.00 de Esenköy Motocross parkurumuzda sıralama için mücadele edecekler. Fethiye’ nin bu güzel havası atmosferinde bu güzel yarışı organize edeceğiz. Yarın saat 11.00 de start veriyoruz. Saat 17.00’ e kadar yarışlarımız devam edecek. Tüm Fethiye’ yi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Fethiye'de Süper Enduro Şampiyonası magazin stardı verildi

Fethiye’nin  turizmin yanında spor şehri de olduğunu ifade eden Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit “Fethiye turizm şehri olarak anılıyordu bunun yanında artık spor şehri de oldu. Ben bu anlamda emeği olan motorundan, yüzmesine, atletizmine, güreşine her dalda cazibe haline geldi. Ben bu anlamda katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Fethiye Motocross’ un final etabı. Fethiye’ ye de bu yakışırdı. Bu anlamda Sadık Bey’ e teşekkür ediyorum. Önümüzde ki ay, Ekim ayında spor festivali başlıyor. 18 Ekim’ de Babadağ Ultra Trail var. Fethiye bu festivallerle çağ atladı. Ben buradan emeği olan herkese ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiye'de Süper Enduro Şampiyonası magazin stardı verildiFethiye'de Süper Enduro Şampiyonası magazin stardı verildiFethiye'de Süper Enduro Şampiyonası magazin stardı verildi

Bakmadan Geçme