• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye'de Sporfest, Likya Granfondo yarışıyla başladı

Fethiye'de Sporfest, Likya Granfondo yarışıyla başladı

10 ülkeden 350'ye yakın bisiklet sporcusunun katıldığı Likya Granfondo bisiklet yarışı Şehir Fethiye Bey Parkı'nda start aldı. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit'in startıyla başlayan etkinlik ödül töreni ile son bulacak.

  • 96

Fethiye Kaymakamlığı katkılarıyla İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik sporseverler tarafından ilgi gördü.

Fethiye'de Sporfest, Likya Granfondo yarışıyla başladı
Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Bugün Fethiye Sportfest’in 5.sinin startını Likya Granfondo bisiklet yarışıyla verdik. Çok şükür kazasız belasız iki etabında startını verdik. İnşallah hiçbir kaza bela olmadan finish yapıp saat 1 gibi de ödül törenini yapacağız. Programa katkısı olan tüm sponsorlarımıza, tüm destekçilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Fethiye'de Sporfest, Likya Granfondo yarışıyla başladı

Muğla Bisiklet İl Temsilcisi İlker Cömert, Granfondo Türkiye'de 6 ilde düzenlenen bir yarış. Bir tanesi de burada düzenleniyor ki bu ilimiz için, Fethiye için çok önemli. Önemli bir organizasyon, tüm Türkiye'den hatta yabancı katılımcıların da olduğu bir yarışma. Bisiklet aslında en büyük organizasyonlarından biridir. Burada da Fethiye'ye çok yakışıyor. Gerek güzergah, rotalar, gerek Fethiye'nin doğal ve gerçekten muhteşem yapısı açıdan önemli bir yarış. Ben hem Harun müdürümüz hem emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah kazasız belasız bir yarış olur.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme