Fethiye'de sosyal yardımlar aralıksız devam ediyor

Fethiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Ali Rıza Kıroğlu, Fethiye'de sosyal yardım hizmetlerinin devam edişi hakkında açıklamada bulundu. Yardımlarımızı devam ettiriyoruz diyen Müdür Kıroğlu, 'Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın başlatmış olduğu hizmetler aralıksız devam ediyor' dedi.

  • 929
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'de sosyal yardımlar aralıksız devam ediyor


Fethiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Ali Rıza Kıroğlu, aralıksız devam eden sosyal yardımlar ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi; “Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak işlerimiz devam ediyor. Yardım konularımızı devam ettiriyoruz, bununla ilgili bir ara vermiş değiliz. Yine arka planda yardımları sürekli kılmaya çalışıyoruz. Özellikle başkanımız Alim Karaca’nın başlatmış olduğu Hoş geldin Bebek projesi, Belediyem Kart, Kalpler Birlikte mağazasındaki işlevsel faaliyetlerimiz, özellikle de Gıda Bankası Aşevleri hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

YARDIMLAR VATANDAŞLARA ULAŞIYOR
Bu kapsamda Hoş Geldin Bebek projesi devam etmekte, bize başvuru yapan hanelere ulaşmaya devam ediyoruz. Aynı şekilde Belediyem Kart projesi devam ediyor, bununla beraber hem yerel esnafın kesesine dokunmayı hem de vatandaşımızın kalbine dokunmaya devam ediyoruz. Kalpler Birlikte mağazasındaki ekip arkadaşlarımızla beraber ikinci el eşyadan tutun, gıda konusuna kadar birçok yardım talebinde hanelerimize ve vatandaşlarımıza ulaşmaya devam ediyoruz. Yine, Gıda Bankası Aşevleri üzerinden gıda operasyonlarını devam ettiriyoruz, hem iklim değişikliğine temas ediyoruz hem tasarruf sağlıyoruz hem de ihtiyaç sahibi ailelere gıdaları ulaştırıyoruz. 

SÜREKLİLİK ESASTIR
Yine aynı şekilde aşevlerimizde pişirilen yemeklerle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın, engelli durumu olan vatandaşlarımızın, o sıcak çorbayı yapamayacak olan vatandaşlarımızın yanında olmaya, onlarla aşımızı paylaşmaya devam ediyoruz.  Biz yarınlardan umutluyuz dedik çünkü gerçekten paylaşmaya ve yardımlaşmaya ihtiyacımız var. Bunu Fethiye Belediyesi olarak güvenli bir şekilde, vatandaşlarımızdan gelen yardımları doğru şekilde, doğru vatandaşımıza ulaştırmaya ve bu sürecin sürekliliğini sağlamaya çabalıyoruz. 

YAŞANTILAR İYİLEŞTİRİLİYOR
Evde bakım desteği ile ilgili sadece temizlik ve tıraş desteği verebiliyoruz. Ekiplerimiz başvurular geldikten sonra, değerlendirmesi geçtikten sonra yaş almış bireylerimizin ev temizliğine gider. Onların günlük yaşantılarını daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Tıraş isteği varsa bu isteklerini gerçekleştiriyoruz. Oturuyoruz bazen çay demliyoruz, çay içiyoruz, gönüllerini alıyoruz. Yani hem manevi destek veriyoruz hem de onların fiziksel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.”

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Eskişehirli 18 Temmuz 2024 21:50

Bi de sivrisineklere çözüm bulsanız

Bakmadan Geçme