Fethiye'de Sınavlar Sorunsuz Tamamlandı 

Fethiye'de yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı sorunsuz tamamlandı. Cumartesi günü 40 farklı binada 7 bin 500 aday, Temel Yeterlilik Testi sınavında aday yer alırken, Pazar günü sabah 30 binada 5 bin 600 öğrenci Alan Yeterlilik Testine öğleden sonra 4 binada yapılan Yabancı Dil Testine 550 öğrenci katıldı. 

  • 2007
Fethiye'de Sınavlar Sorunsuz Tamamlandı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı sorunsuz tamamlandı. Cumartesi günü 40 farklı binada 7 bin 500 aday, Temel Yeterlilik Testi sınavında aday yer alırken, Pazar günü sabah 30 binada 5 bin 600 öğrenci Alan Yeterlilik Testine; öğleden sonra 4 binada yapılan Yabancı Dil Testine 550 öğrenci katıldı. 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde Fethiye’de tüm tedbirler alındı. Okullar dezenfekte edilirken, emniyet, jandarma ve okul görevlileri sosyal mesafenin korunması adına özverili bir çalışma yürüttü. Sınav merkezlerinde görevliler, adayları sosyal mesafe konusunda uyardılar. 

AYT, 30 binada yapılırken; 5 bin 600 aday sınavda yer aldı. YDT ise 4 binada yapıldı ve 550 öğrenci bu sınavda ter döktü. Saat 10.15 ve 15.45’te başlayan sınavlar öncesi katılımcılar, giriş noktalarına maskeli şekilde geldiler. Burada el dezenfektesi yapan adaylar, yeni maskelerini taktı. Hijyenik mendillerini alanlar, emniyet kontrolünden sonra salonlarına alındılar. Bazı adaylar sınav yapılacak okula aileleri ile geldiler. Fethiye’de yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı sorunsuz tamamlandığı bildirildi. 


 

Bakmadan Geçme