Fethiye'de pozitif vaka sayısı 16'ya düştü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye'deki pozitif vakalar hakkında bilgiler aktardı. Başkan Karaca, 'Fethiye Devlet Hastanesi'nde pozitif vaka sayımız 16'ya düştü. Evlerinde kontrol altında olan kişi sayısı ise 20. Şu anda Fethiye en güvenli ilçeler arasında yer almaktadır' dedi.

  • 7447
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'de pozitif vaka sayısı 16'ya düştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyayı ve ülkemizi olumsuz etkileyen korona virüs salgını devam ederken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Devlet Hastanesi’ndeki pozitif vaka sayısının 16’ya düştüğünü ifade etti. 20 kişinin evinde kontrol olduğunu kaydeden Başkan Karaca, turizm sezonunda 153’e çıkan vaka sayılarında önemli bir düşüş olduğuna değindi. Özverili bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür de eden Karaca, belediye ekiplerinin okullarda dezenfektasyon işlemleri başta olmak üzere çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Korona virüsü ile Mart ayında başladığımız mücadelemiz, bugünlere kadar geldi. Devletin farklı kurumları ile birlikte organize bir şekilde çalışmamız devam ediyor. Mart ayından sonraki 3-4 aylık süreçte vaka sayılarını sıfırlamıştık. Turizm sezonunun açılmasının ardından sayılar yükselişe geçmişti. Kurban Bayramı’ndan sonraki dönemde pik yaptı ve 153 pozitif vakamız oldu. Şu anda Fethiye en güvenli ilçelerden birisi… Fethiye Devlet Hastanesi’nde pozitif vaka sayımız 16’ya düştü. Evlerinde kontrol altında olan kişi sayısı ise 20… Kasım ayı içerisinde sayıların tekrardan sıfırlanacağını düşüyorum. En başından bu yana özverili ve fedakar bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Olağanüstü bir mücadele örneği verdiler ve vermeye de devam ediyorlar. Hepsine minnet borçluyuz. Belediye ekiplerimiz aralıksız çalışıyorlar. Okulların da dezenfektesi olmak üzere her alanda mücadelemizi veriyoruz” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme