Fethiye'de pazar esnafı Ramazan ayında talep düşüklüğünden şikâyetçi
Fethiye'de pazar esnafları, Ramazan ayı nedeniyle alışveriş yoğunluğunun azaldığını belirtiyor. Pazar esnaflarından Onur Özdemir, talebin düşük olması nedeniyle fiyatların gerilediğini ve önümüzdeki günlerde sıcaklıkların artmasıyla daha da düşüş beklediklerini ifade etti.

“Talep Az, Fiyatlar Düşüşe Geçti”
Fethiye pazar esnafı Onur Özdemir, Ramazan ayı nedeniyle talebin azaldığını ve fiyatların düştüğünü belirtti. Biber 60-80 TL bandında seyrederken, domatesin seradaki maliyeti 30 TL’ye yaklaştı.
Ramazan ayının etkisiyle sebze ve meyve satışlarında azalma yaşandığını söyleyen Özdemir, “Yoğunluk biraz zayıf. Talep az olduğu için fiyatlar önceye göre 10 lira kadar düştü. İlerleyen günlerde havaların ısınmasıyla daha da gerilemesini bekliyoruz” dedi.
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi El Emeği Stantlarında yeni sezon hazırlığı

Muğla Valisi İdris Akbıyık'tan 12 Mart mesajı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi’nden Kadınlar Günü’ne Özel Sergi

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden ‘Kanserde Erken Teşhis’ Standı

İzmir'de 'muhbir' cinayeti

Başkan Aras sigarayı bırakma gününde sigarayı bıraktı