FETHİYE'DE PANDEMİ DENETLEMESİ

Fethiye'de Kovid-19 tedbirleri kapsamında Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat öncülüğünde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, maske ve sosyal mesafe denetlemelerinde bulundular. İç İşleri Bakanlığı'nın genelgeleri kapsamında Fethiye'de de toplu taşıma ve ticari taksiler üzerinde de denetlemeler yapıldı. Kaymakam Eyüp Fırat, yaptığı açıklamada 'Fethiye'de maske takma konusunda ciddi şekilde bilinçlenme var' ifadelerini kullandı.

  • 740
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
FETHİYE'DE PANDEMİ DENETLEMESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyayı ve ülkemizi olumsuz etkileyen Kovid-19 salgını önlemleri çerçevesinde, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat öncülüğünde, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sabah saatlerinde denetlemeler gerçekleştirdiler.  Fethiye'de yapılan denetlemelerde Kovid-19 tedbirlerine uymayanlar, gerekli cezai işleme tabi tutulurken, ekipler vatandaşları önce uyardılar. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında sabah saatlerinde Fethiye Kaymakamlığı önünde başlayan denetlemelerde, esnaflar ve vatandaşlar maske sosyal mesafe konusunda uyarıldılar. Gün boyu süren denetimlere Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Fethiye Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Şen, Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ruhsar Doyuk, Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya ile diğer görevliler katıldı. Atatürk Caddesi üzerindeki esnaflar ile paspatur çarşısındaki esnaflar, yoldan geçen vatandaşlar maske ve sosyal mesafe konusunda uyarılırken, Kaymakam Eyüp Fırat Fethiye’de pandemi tedbirlerini uyumun iyi olduğunu belirterek esnaf ve vatandaşlara maske takmayan çevrenizdekileri mutlaka uyarın diye konuştu. Esnaflar maskesiz müşteriyi kesinlikle mağazalarına almadıklarını belirtirken, pandeminin bir an önce tedbirlerle sonlanmasını beklediklerini söylediler. 
Kaymakam Eyüp Fırat “Türkiye’de eş zamanlı Kovid-19 denetlemesi gerçekleştiriliyor. Fethiye’de maske ve sosyal mesafe konusunda ciddi bir bilinçlenme var. Maske, sosyal mesafe ve temizliğe dikkat edersek yeni tip koronayı hep birlikte yeneriz” ifadelerini kullandı. 
 

FETHİYE'DE PANDEMİ DENETLEMESİ
FETHİYE'DE PANDEMİ DENETLEMESİ
FETHİYE'DE PANDEMİ DENETLEMESİ
FETHİYE'DE PANDEMİ DENETLEMESİ

Bakmadan Geçme