• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye'de Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Göz Kliniği'nde Yeni Dönem

Fethiye'de Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Göz Kliniği'nde Yeni Dönem

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Göz Kliniği'nde görev yapan Dr. Baran Nadi Cengiz'e veda yemeği düzenlendi. Bir yandan da yeni göreve başlayan Dr. Nazire Kaval Demirci'ye hoş geldin töreni düzenlendi.

  • 331

Fethiye'de Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Göz Kliniği'nde Yeni Dönem

2004 yılından bu yana Esnaf Hastanesi Göz Kliniği'nde hizmet veren Dr. Baran Nadi Cengiz binlerce hastaya şifa dağıttı. Hastane ailesinin ayrılmaz bir parçası haline gelen Dr. Cengiz, hem mesleki bilgileri ve becerileri hem de sıcakkanlı kişiliğiyle herkes tarafından sevildi. Başhekim Dr. Günal, Dr. Cengiz'in hastaneye kattığı değerleri vurguladı.

Fethiye'de Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Göz Kliniği'nde Yeni Dönem

Esnaf Hastanesinde Hem hüzün hem de sevinç vardı

Esnaf hastanesi başhekimi Dr Öztürk Günal; “Bugün Göz Kliniğimizde bir bayrak değişimi töreni gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 21 yıllık yol arkadaşımız Dr. Baran Nadi Cengiz’ e güle güle demek, yeni yol arkadaşımız Dr. Nazire Kaval Demirci hanıma da hoş geldiniz demek burada toplandık. Baran Nadi Cengiz, 2004 yılında hastanemize nasıl katıldıysa, 2024 yılında da ayrılırken aynı şekilde uğurluyoruz. Ailemizin afacan, sevimli çocuğu olarak katıldı. Geçen 21 yıl bizden her şeyi götürdü ama ondan hiçbir şey götürmedi.  Aynı afacan, sevimli, yaramaz çocuk olarak gönderiyoruz. Ayrılıkların hepsi hangi sebeple olursa olsun, zor ve kötü. Arkadaşlıkları zor kuruyoruz, içimize alıyoruz. Baran bize iş arkadaşı olarak geldi ama kardeşimiz ve bir tanemiz olarak gidiyor. Yeni gelen arkadaşımızı da aynı güzel duygularla karşılıyoruz. Hoş gedin diyoruz ve bir o kadar da geldiği için mutlu olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” dedi. 

Göreve yeni başlayan Dr Nazire Kaval Demirci’ de gecede “Öncelikle Teşekkür ederim, bir Fethiyeli olarak yeniden Fethiye’ de olmaktan çok mutluyum. İnşallah, Esnaf Hastanesi de mutlu olarak çalışacağım bir yer olmasını temenni ediyorum ve sabırsızlanıyorum. Baran Beye de çok teşekkür ederim, yerine beni düşünüp, aradığı için. Ona da yolunun açık olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı. 

21 yıllık Esnaf Hastanesi serüveni son bulan Dr Baran Nadi Cengiz, “İçimde buruk bir sevinç ve aynı zamanda da büyük bir gurur var” diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Sayın Başhekimim, Sayın Başhekim Yardımcılarım, sevgili meslektaşlarım ve arkadaşlar. Hepiniz hoş geldiniz ve hepinize çok teşekkür ederim. Ben bu hastaneye başladığımda gençtim ama daha dün başlamış gibi aklımda. 21 yıl su gibi geldi, geçti. Yönetimimizin ve hastanemizin desteği ile çok çok güzel anılarımız oldu. Kariyerimin başındayken gideceğim birçok kurum varken Esnaf hastanesinin vizyonuna güvendim ve hem kendi adıma hem de ailem adına çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Ben den sonra işe başlayan yeni göreve başlayan arkadaşlar için söyleyebilirim ki; Esnaf Hastanesinin en güzel yanı, İnsana verilen değerdir. Sadece doktorlara değil çalışma arkadaşlarımıza da ama en önemlisi hastalarımıza verilen kıymettir. Böyle insan odaklı olması, çalışma hayatında demokrasi, karar verme mekanizmaların da çalışanların rolü. Bunlar dünya genelince çalışma ortamı olarak çok az bulabileceğimiz hususlar. Esnaf Hastanesinin vardığı nokta takdire şayan. Bu başarı “Su akar, yolunu bulur” şeklinde olmadı. Başta Şenol Tüzemen Bey olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu gece için, arkadaşlığınız için. Bu ailenin bir parçası olmak gurur vericiydi. Yerime gelen Dr. Nazire Kaval Demirci hanıma da başarılar diliyorum. Her şey için teşekkür ediyorum ve hepimizin yolu açık olsun” temennilerinde bulundu.

Fethiye'de Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Göz Kliniği'nde Yeni Dönem

Bakmadan Geçme