Fethiye'de örnek bir projeye imza attı

Fethiye'de Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan 36 yaşındaki Şükrü Ceylan, sokak hayvanları için önemli bir projeye imza attı. Tüm mahalle muhtarlarına dağıtılmak üzere kulübe ve mama hazırlayan Ceylan, bunların dağıtımını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğini söyledi.

  • 5711
Fethiye'de örnek bir projeye imza attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sanayi Sitesi’nde bir mobilya atölyesinde özverili bir çalışma ile kulübeleri hazırlayan Beden Öğretmeni Şükrü Ceylan, bu projeye kendi imkanları ile başlayacağını belirtti. Özellikle kış mevsimi ve korona virüsü salgını dönemi dolayısıyla sokak hayvanlarına dikkat çeken Ceylan, herkesin minik partilere sahip çıkması gerektiğini vurguladı. 

Beden Öğretmeni Şükrü Ceylan yaptığı açıklamada, “Pandemi döneminde artan, evsiz, sokakta yaşayan minik patilerin sesi olmak için 41 mahalle muhtarımıza kulübe ve mamalarını düzenli aralıklarla; mamalarını kontrol ederek farkındalığı arttırmak ve kendimce böyle bir yardımlaşma kampanyası başlatmak istedim. ‘Her kim aç bir hayvan beslerse aynı zamanda ruhunu besler’ demiş Charlie Chaplin. Evlerimizde bakamadığımız sevimli patilerimize ev sıcaklığını yaşatmak istedim. Kedi köpek bakacak koşullara sahip olamayabilirsiniz, alerjiniz olabilir… Muhtarlıklarımıza ulaşıp onlara bıraktığımız kulübelere bir poşet mama bırakıp onların anne ve babaları olabilirsiniz. Amacım sokaktaki sahipsiz tüm minik partilerimizin sesi olup onları anlayıp elimizden geldiğince yardımcı olup farkındalığı arttırmak” dedi. 

Kendi imkanları ile böyle bir kampanya başlattığını dile getiren Ceylan, “Amacım sokaktaki sahipsiz tüm minik patilerimizin sesi olup, onlara elimden geldiğince yardımcı olmak. Gelin birlik olalım. Sokaktaki yuvasız tüm minik partilerimize sahip çıkalım” şeklinde ifadeler kullandı.(FATİH DERELİ) 


 

Bakmadan Geçme