Fethiye'de okullar renkleniyor

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüsü salgını döneminde Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullara hayat vermek ve öğrencileri heyecanla beklediklerini vurgulamak amacıyla Okullarımız Renkleniyor Projesi başlattı.

  • 551
Fethiye'de okullar renkleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okullarımız Renkleniyor Projesi kapsamında 4 görsel sanatlar öğretmeni, Fethiye’de 5 okul belirledi. Etkinlik dahilinde görsel sanatlar öğretmeni olmayan ve dezavantajlı okulların seçildiği bildirildi. Bu çalışmanın pandemi döneminde okullara hayat vermek, öğretmenlerin okulları yalnız bırakmadığı ve öğrencilere salgının geçeceği umudunu aşılamak amacıyla yürütüldüğü belirtildi. 

Görsel Sanatlar Öğretmenleri Aslı Gökalp, Aslı Bahçecioğlu, Gülsen Özdiken ve Fatma Dilek Yüksel; Okullarımız Renkleniyor Projesi’nde Kargı Refik Cesur ve Gazi ilkokullarında resim çalışmalarını tamamladılar. Duvarları okul ve öğrenim hayatına ilişkin figürlerle rengarenk boyayan öğretmenler, öğrencileri özlemle beklediklerini dile getirdiler. Öte yandan proje kapsamında Silkar İlkokulu’nda çalışma yapılacağı; ardından Cumhuriyet ve Yusuf İzzet Gökçe ilkokulları ile çalışmanın tamamlanacağı kaydedildi. (FATİH DERELİ)


  
 

Bakmadan Geçme