Fethiye'de Okullar Bölgesine Ek Sefer Müjdesi

Yenievler-Çalıca Koop'tan Değirmenbaşı Okullar Bölgesine Ek Sefer Müjdesi

  • 256

Fethiye’de faaliyet gösteren 28 No’lu Yenievler-Çalıca Kooperatifi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, 9 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren Değirmenbaşı Okullar bölgesine ek seferler düzenleyeceğini duyurdu. Kooperatif, özellikle öğrenci ve öğretmenlerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla güzergâhlarda yoğunlaştırılmış bir hizmet sunacak.

Kooperatif yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Sabah saatlerinde Esenköy-Karamersin-Bademli, Çamköy-Eldirek ve Karaçulha güzergahlarından her 3 dakikada bir araçlarımız hizmet verecek. Merkez durağımızdan da sabahları her 1 dakikada bir araçlarımız hareket edecek. Gün içerisinde ise 5 dakika aralıklarla seferlerimiz sürecektir. Okul dağılımı sırasında köylere ve Fethiye merkeze dönüşlerde 2-3 dakikada bir araçlarımız hizmet verecek. Güçlü filomuzla bu eğitim yılında da öğrenci ve öğretmenlerimizin yanında olacağız.” ifadeleri yer aldı.

Sefer Güzergahları

Esenköy - Karamersin - Bademli
Çamköy - Eldirek
Karaçulha
Fethiye Merkez Camii arkası merkez durak

Öğrenci ve Öğretmenlere Özel İndirimli Kart

 Öğrenciler, 12.50 TL, öğretmenler ise 17 TL karşılığında seyahat edebilecek. Kooperatif, bu yeni düzenlemeyle eğitim camiasına daha uygun ve ulaşılabilir bir hizmet sunmayı amaçlıyor.

Fethiye'de Okullar Bölgesine Ek Sefer Müjdesi

 

Bakmadan Geçme