Fethiye'de Okul Çantaları En Az 1800 TL'ye Dolacak

Yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte okul çantasını doldurmanın maliyeti yüzde 30-60 arasında değişen oranlarda zamlandı. Fethiye'de ürün sayısına ve alınan malzemenin kalitesine göre maliyet 5 bin TL'ye kadar çıkabiliyor.

  • 322
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'de Okul Çantaları En Az 1800 TL'ye Dolacak

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte veliler okul alışverişlerine başladılar. Sırt çantası, kalem kutusu, suluk ,defter derken uzayıp giden liste ve kırtasiye alışverişleri velilerin cebini yakıyor. Fethiye’de  ürün sayısına ve alınan malzemenin kalitesine göre maliyet 5 bin TL’ye kadar çıkabiliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan kırtasiye işletmecisi Zeki Öztürk,’’ Ortalama okul çantaları 350 TL’ den başlıyor. Çanta içine defteri, kalemi, matarası, silgisi, boyasını koyarsak fiyatlar 1.800 ile 2.500 TL arasında çıkabiliyor. Çantayı daha kaliteli isterseniz fiyatlar yükselir ama ortalama 2.000 TL ye doldurabilirsiniz. Bu ana malzemeler ile yapılan bir çanta daha detaylı yaparsak kalemtıraş, defter kap kâğıdı, renkli kalemler, değişik boya kalemleri eklersek fiyatlar değişir. Ne kadar diye sorarsanız fiyat veremeyiz, sınırsız oluyor. 5.000 TL ye da çıkar, sizin seçeceğiniz ürünlere ve fiyatlarına göre değişiyor.’’dedi.

Bakmadan Geçme