Fethiye'de 'Meze Bizden' açıldı

Fethiye'nin Karagözler Mahallesinde açılışını gerçekleştiren 'Meze Bizden', ev yapımı ve doğal mezeleri ile Fethiye halkının damak tadına hitap edecek. 60 çeşit meze grubuyla hizmet verecek olan 'Meze Bizden', Ege yöresinin lezzetleriyle, Anadolu'nun lezzetlerini harmanlayarak Fethiye halkına hizmet verecek.

  • 4161
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'de 'Meze Bizden' açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de meze üzerine hizmet verecek olan “Meze Bizden” özel mezeleri ile adından söz ettirecek. Antep yöresine ait kuru dolmalar, domates dolmaları, biber dolmaları ve yaprak sarmaları ile mezecilik sektöründe farkını ortaya koyacak. Yaklaşık olarak 60 çeşit meze grubuyla hizmet verecek olan “Meze Bizden” deniz ürünlerinden, şarküteri ürünlerine kadar birçok lezzete yer vererek, müşterilerine bol seçenekli alışveriş imkanı sunacak. Restoranlardan, teknelere kadar her türlü sektöre meze sunacaklarını belirten “Meze Bizden” İşletme Sahibi Mehmet Samancı, “Yedi sene önce Fethiye’ye yerleştim. Yelken eğitmeni ve kaptanlık olarak yaşamıma devam ediyorum. Ankara’da ki aile mesleği ticaretti. Gıda ve şarküteri üzerineydi. Fakat son 10 yıldır unlu mamul ve meze üzerine çalışıyoruz. Fethiye’ye geldikten sonra Fethiye’ye böyle bir katkıda bulunmak istedik. Daha güzel ev yemekleri ve ürünlerini çıkarmak istedik. Faaliyete başladık ve başarılı olacağımızı düşünüyorum. Tabi ki en güzel lezzet mutfaktan ev yapımıyla bol ürünlerle annemin desteği bu konu da çok büyük… Tabi çok büyük destekleyenlerim var. Organik kültürüyle, eski yemek kültürüyle yemek yapmak çok daha başka oluyor. Ortalama 60 çeşit meze grubu hedefimiz var. Bu konuyu taleplere göre değerlendireceğiz. Bu yörelerde ağırlıklı olarak yoğurtlular çok fazla seçiliyor. Ege mahsulleri çok tercih ediliyor. Fakat biz Anadolu kısmını da katmak istedik. Mesela Antep yöresine ait kuru dolmalar, domates dolmaları, biber dolmaları, yaprak sarmaları vb. seçeneklerle ağız tadını değiştiriyoruz” diye konuştu.
BU İŞLETME TAMAMEN EMEK ÜRÜNÜDÜR
Samancı; ‘’Restorancılar çok büyük bir sektör. Çok yoğun çalışıyorlar. Onlara benim buradan destek olmam onların işlerini biraz daha kolaylaştıracağını düşünüyorum. Tabi ki lezzet çok önemli… Bu anlamda Fethiye’ye katkı da bulunduğum için çok çok mutluyum. Bizim sloganımız hep, “MEZE BİZDEN, KEYFİ SİZDEN” olarak devam edecek. Bu işletme tamamen emek ürünüdür. Annemin, eşimin, kardeşlerimin herkesin çok emeği var. Dükkanın dekoru olsun her şey kendi görselimizle hazırlandı’’ dedi.
RESTORAN VE TEKNELERE HİZMETİMİZ OLACAK
Samancı; ‘’Bizlere ulaşmak isteyenler Karagözler mahallesinde, Fevzi çakmak caddesinde Ece Saray Marina’nın yanına gelince sola bakarak bizleri görecek. Ayrıca bu işin diğer bir yan kolu da restoran ve tekne hizmetleri olacak. Burada yoğun bir tekne ve charter sektörü var. Tüm müşterilerimize en kaliteli ve sağlıklı ürünlerimiz ile buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Fethiye'de 'Meze Bizden' açıldı
Fethiye'de 'Meze Bizden' açıldı
Fethiye'de 'Meze Bizden' açıldı
Fethiye'de 'Meze Bizden' açıldı
Fethiye'de 'Meze Bizden' açıldı
Fethiye'de 'Meze Bizden' açıldı
Fethiye'de 'Meze Bizden' açıldı
Fethiye'de 'Meze Bizden' açıldı

Bakmadan Geçme