• Haberler
  • Ekonomi
  • Fethiye'de lokantadaki menü fiyatları ekonomik krize rağmen uygun

Fethiye'de lokantadaki menü fiyatları ekonomik krize rağmen uygun

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 7/24 hizmet veren bir lokanta işleten Oktay Durukan, ekonomik krize rağmen menü fiyatlarının gayet uygun olduğunu söyledi.

  • 3377
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'de lokantadaki menü fiyatları ekonomik krize rağmen uygun


Hem yerel, hem de ulusal basında Fethiye’de yiyecek içecek sektöründeki menü fiyatlarının fahiş olduğu konuşuluyor. Muğla’nın Fethiye ilçesinde 7/24 hizmet veren bir lokanta işleten Oktay Durukan, ekonomik krize rağmen menü fiyatlarının gayet uygun olduğunu söyledi.

Durukan, “Fethiye’de 7/24 hizmet veren bir lokanta işletiyorum. Fethiye esnafları olarak fiyatlarımızı güncel tutuyoruz. Fiyatlarımız bu ekonomik krize nazaran gayet uygundur. Fiyatları sadece yemek ücreti olarak değerlendirmemek gerekiyor. Sunumu ve servisi çok önemlidir. Biz hem sunumumuzla hem bol kepçe tabir ettiğimiz porsiyonlarımızla fiyatlarımızı uygun olarak adlandırıyoruz. 

Yurt dışı tatiller de artı-eksi tartışılır. Ama Fethiye’miz ayrı bir cennettir. Buranın muhakkak görülüp gezilmesini isteriz. Turistik belde de yaşıyoruz. Burası diğer yerlere göre çok pahalı değil” dedi.

Yorumlar 2
Sezer 26 Ağustos 2024 14:40

Bunu esnaf lokantaları söylese inanırdım.

Sevil 25 Ağustos 2024 19:44

Pahalı değilmiş. Buranın ne kadar pahalı olduğunu başka şehirlere gidince daha iyi anlıyoruz. En acısı da hadi o kadar parayı aldınız vari karnımız doysun.

Bakmadan Geçme