FETHİYE'DE KAYMAKAMDAN DENETLEME

Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının 81İl Valiliğine gönderdiği genelge doğrultusunda Fethiye'de de maske, sosyal mesafe ve hijyen kontrolleri Kaymakam Eyüp Fırat başkanlığında gerçekleştirildi.

  • 930
FETHİYE'DE KAYMAKAMDAN DENETLEME
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de Cuma günleri kurulan üretici pazarında sabah saatlerinde başlayan denetlemeye Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Öztürk, İlçe Sağlık Müdürü Ruhsar Doyuk ve Tarım ve Orman İlçe Müdürü Şaban Sarıkaya ile diğer yetkililer katıldı. Vatandaşlara ve pazarcı esnafına sosyal mesafe ve maske hususunda uyarılarda bulunan Kaymakam Eyüp Fırat İlçede hemen her gün bu kontrollerin yapıldığını bildirdi. Kaymakam Eyüp Fırat pazarcı esnafından maskeleri çıkarmamalarını ayrıca sosyal mesafe ve temizliğe dikkat edilmesini kaydetti. Bir vatandaş Kaymakam Eyüp Fırat’a Pazar denetimlerini tepdili kıyafet yapmasını önerdi. Üretici pazarında yapılan denetlemede genellikle vatandaşların ve üreticilerin Kovid-19 tedbirlerine uydukları gözlendi. 

Denetimlerin günlük olarak pek çok noktada yapıldığını belirten Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Haftalık yaptığımız denetimleri bu haftada gerçekleştirdik. Biz ekiplerimizle her gün denetim yapıyoruz. Bugün belki de Covid-19 başladığından beri en büyük denetimi gerçekleştiriyoruz. Bütün ekiplerimiz ile sahadayız. Kışa geçiş döneminde daha büyük sorunlarla karşılaşmamak için tedbirleri artıracağız. Vatandaşlarımızın kalabalık olduğu bölgelerde denetimlere devam edeceğiz. Fethiye’de tedbirler gün geçtikçe daha iyi duruma geliyor. Özellikle sosyal mesafe ve maske kullanımında gün geçtikçe daha iyi duruma geliyoruz” diye konuştu.

FETHİYE'DE KAYMAKAMDAN DENETLEME
FETHİYE'DE KAYMAKAMDAN DENETLEME
FETHİYE'DE KAYMAKAMDAN DENETLEME
FETHİYE'DE KAYMAKAMDAN DENETLEME

Bakmadan Geçme