Fethiye'de kadın platformu kuruluyor

Fethiye kadın platformu kurulması adına çalışmalar başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları öncülüğünde siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vakıf temsilcileri toplantıda bir araya geldi.

  • 1886
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'de kadın platformu kuruluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de kadına karşı şiddete karşı platformu kuruluyor. Fethiye’de kadın platformunun kurulmasına öncülük eden CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak; Fethiye’deki dernekler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle, ilçe örgütü bahçesinde toplantı yaptı. Amaçlarının kadına karşı olan her türlü mağduriyetin giderilmesi olduğunu belirten Oymak, cinsiyet ayrımı yapılmadan kadına karşı şiddetin karşısında duracaklarını vurguladı. 

HEDEFİMİZ GÜÇ BİRLİĞİ OLUŞTURMAK
CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak yaptığı açıklamada, “Fethiye’de kadın platformunun kurulabilmesi adına siyasi partiler, dernekler, sivil toplum kuruluşları ve vakıfların temsilcileri ile toplantıda bir araya geldik. Amacımız kadına karşı olan her türlü mağduriyetin, cinayetin, istismarın, psikolojik ve fiziksel şiddetin karşısında bir duruş sergilemek. Hedefimiz bir güç birliği oluşturmak. Sadece kadınların değil erkeklerin de bu konuda yardımını bekliyoruz. Cinsiyet ayrımı yapılmadan kadına karşı şiddetin karşısında durmayı amaçlıyoruz” dedi. 

OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ 
Açıklamasını sürdüren Kadın Kolları Başkanı Oymak, “Daha sonraki süreçte ulaşamadığımız diğer dernekler ve STK’lara ulaşarak; platformumuzu genişleteceğiz. Platformumuz çatısı altında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiçbir kadın yalnız değildir. Bizler mağdur olan her kadına elimizi uzatıyoruz. Kadınların mücadelesini, Fethiye Kadın Platformu olarak omuz omuza vereceğiz. Bugün itibariyle de çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı. (FATİH DERELİ)


 

Bakmadan Geçme