• Haberler
  • Spor
  • Fethiye'de İzinsiz Spor Tesislerine Uyarı 'Kurumumuzdan İzin Alın'

Fethiye'de İzinsiz Spor Tesislerine Uyarı 'Kurumumuzdan İzin Alın'

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, ilçede faaliyet gösteren özel spor tesislerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

  • 314

Yiğit, ilçede Gençlik Proje Müdürlüğü'nün paydaşları arasında yer alan Özel Sosyal ve Eğitim Spor Tesisleri'nin sporun tabana yayılmasında önemli bir rol oynadığını belirtti. Ancak, son dönemde artan nüfus ve spora olan ilginin çoğalmasıyla birlikte, yeni açılan bazı özel spor tesislerinin izinsiz faaliyet gösterdiğine dikkat çekti.

Harun Reşit Yiğit, bu durumun önüne geçmek ve tesislerin mağduriyet yaşamamasını sağlamak adına, yeni açılan tüm özel spor tesislerinin izin belgesi alması gerektiğini vurguladı. "Bu anlamda sizlerin aracılığıyla bütün yeni açılan özel veri spor tesislerinin, izin belgesi almayanların tesisleri şimdiden uyarmış olayım. Mutlaka bizim kurumumuza uğrayıp, işletmelerini yasal hale getirsinler," şeklinde konuştu.

Yiğit, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "İlçemiz bünyesinde Gençlik Proje Müdürlüğümüzün, paydaşlarımız arasında yer alan Özel Sosyal Tesislerimiz var. Özel Eğitim Spor Tesislerimiz de sporun tabana yayılması ile alakalı bizim çok önemli paydaşlarımız, fakat son dönemlerde hem nüfusumuzun artması hem de spora olan ilgi çoğalması ile birlikte yeni açılan Özel Spor Tesisleri'nde, bir çok yeni kuruluş maalesef şu anda izinsiz olarak faaliyetler yürütmektedir. Önümüzdeki süreçlerde de hem bu kuruluşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için, mutlaka bizim kurumumuza uğrayıp, kurumlarını yasallaştırması gerekiyor. Bu anlamda sizlerin aracılığıyla bütün yeni açılan özel veri spor tesislerinin, izin belgesi almayanların tesisleri şimdiden uyarmış olayım. Mutlaka bizim kurumumuza uğrayıp, işletmelerini yasal hale getirsinler."
 

Bakmadan Geçme