• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye'de İthal Ürün Marketi Star Gurme Hizmete Girdi

Fethiye'de İthal Ürün Marketi Star Gurme Hizmete Girdi

Fethiye'nin Akarca Mahallesi'nde yer alan Star Gurme, ithal ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken yeni şubesinin açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. 893 Sokak No:18/A adresinde kapılarını açan Star Gurme, Fethiye'de kaliteli ve farklı lezzetlerin buluşma noktası olmayı hedefliyor.

  • 13

Açılış sırasında yapılan konuşmalarda, Star Gurme’nin bölgeye kazandırdığı ithal ürün marketi olarak, Fethiye’nin gastronomi alanındaki çeşitliliğine katkı sunduğu vurgulandı. Kurdela, Fethiye Belediye Meclis Üyeleri Derya Yılmaz, Nuri Öztürk ve Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Bağırcı, Hakan Büyükaydın ile Demokrat Parti’nin eski il başkanı Erdal Eroğlu tarafından kesildi.

Fethiye'de İthal Ürün Marketi Star Gurme Hizmete Girdi

Açılışa katılan davetliler, Star Gurme’nin sunduğu geniş ithal ürün yelpazesinden memnuniyetlerini dile getirerek, böyle bir mekanın Fethiye’de açılmasından dolayı teşekkür etti. Star Gurme, bölge halkına farklı ülkelerden lezzetler sunarak, yeni bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Fethiye'de İthal Ürün Marketi Star Gurme Hizmete Girdi

Açılış kurdalesini kestikten sonra bir konuşma gerçekleştiren Demokrat Parti eski il başkanı Erdal Eroğlu “Değerli meclis üyeleri, kıymetli hanımefendiler, saygıdeğer beyefendiler. Suat Erçetin, bir markadır. Bundan 30 yıl önce pazarda yumurta satarak ticari hayatına başlamıştır. Tırnaklarıyla kazıya kazıya buralara gelmiştir. Bunları bilen birisi olarak onu canı gönülden kutluyorum. Onun iki tane çok değerli evlatları var. Bu iki evlatta bu değişen dünyada gıda sektöründe kendilerine bir yol çizdiler. Babalarının bıraktığı güzel mirası bir tık bile olsa yukarıya çekmeğe gayret gösteriyorlar. 

Fethiye'de İthal Ürün Marketi Star Gurme Hizmete Girdi

Fethiyeli gençlerimize buradan sesleniyorum. Korkmayın, Fethiye’ ye yenilikler kazandırın. Dışarıdan gelenler buraya farklılık katıyor, sizin onlardan bir farkınız yok. Sizde özveri ve çalışmayla bunları yapabilirsiniz. Ben de pazarda yeşillik satarak Eczacılık Fakültesini okudum ve 76 yaşımda hala çalışıyorum. 

Bu atılımı yapıp Fethiye’mize değer kattıkları için yeğenlerime çok teşekkür ediyorum. Allah yollarını açık etsin. Çok zengin topraklardayız. Bunları değerlendirmek gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme