• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye'de 'Filistinli çocuklar için çiz' isimli etkinlik gerçekleştirildi

Fethiye'de 'Filistinli çocuklar için çiz' isimli etkinlik gerçekleştirildi

Fethiye'de bir farkındalık etkinliği daha gerçekleştirildi. Filistin'de yapılan zulme dikkat çekmek için 'Filistin için çiz' isimli etkinlik yapıldı.

  • 49

Fethiye'de 'Filistinli çocuklar için çiz' isimli etkinlik gerçekleştirildi

Fethiye Şehit Fethi Bey Parkı’nda Filistin için farkındalık organizasyonu düzenlendi. Organizasyon Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın konuşmasıyla başladı.

Filistin’deki zulme dikkat çeken Ertaş, bu zulüm elbette bitecek dedi. “Biz millet olarak her türlü zulme karşıyız ve şu anda insanlık dramı yaşanıyor Filistin’de ve dünya gözünü kulağını tıkamış durum da ama biz her zaman olduğu gibi mazlumların yanındayız. Orada çok acı tablolar yaşanıyor. Çok acı görüntüler görüyoruz, artık içimiz kaldırmıyor. Çocuklar kadınlar katlediliyor. Zalimce hiçbir kural tanımadan ve maalesef dünya bunları görmemezlikten geliyor. Biz her zaman diyoruz ki mazlumun yanındayız, Filistinlilerin yanındayız, Doğu Türkistan’daki yapılan eziyete karşıyız. Her zaman millet olarak mazlumun yanındayız. Yetim-der burada çocuklarla bir etkinlik düzenliyor 81 ilde biz onları destekliyoruz. Elimizden geldiği kadar gücümüzün yettiği kadar Filistin olayını duyurmaya çalışıyoruz. Bu zulüm eninde sonunda bitecek zalimlerin cezası verilecek” şeklinde konuştu.

Fethiye'de 'Filistinli çocuklar için çiz' isimli etkinlik gerçekleştirildi

 

Bakmadan Geçme