Fethiye'de Eylül Turistleri

Fethiye ve Ölüdeniz'de yerli turistlerin çekilmesine rağmen eylül ayı bereketli başladı. Fethiye ve Ölüdeniz plajlarında yoğun bir doluluk yaşanıyor. Eylül ayının da yüzde yüze varan bir dolulukla geçeceği ifade edildi.

  • 9124
Fethiye'de Eylül Turistleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve Ölüdeniz’deyerli turistlerin çekilmesine rağmen eylül ayı bereketli başladı. Fethiye ve Ölüdeniz plajlarında yoğun bir doluluk yaşanıyor. Eylül ayının da yüzde yüze varan bir dolulukla geçeceği ifade edildi.

Fethiye ve Ölüdeniz’de turizm sezonu bereketi eylül ayında da sürüyor. Fethiye ve Ölüdeniz plajları sere serpe güneşlenen turistlerle hala büyük bir yoğunluk yaşıyor. Otellerde ağustos ayındaki yüzde yüz olan doluluk eylül ayı sonuna kadar devam edecek. Çoğunluğu İngiliz, Rus, Ukrayna, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinden olan turistler Ölüdeniz’in doğasına hayranlıklarını çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak da gösteriyorlar. Hava sıcaklığının 34-35 derece olduğu Fethiye’de deniz suyu sıcaklığı da 28 derece dolayında seyrediyor. Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı plajında denizin içine sandalye masa atan turistler mevsim normallerinin üzerindeki sıcak havadan etkilenmemek için gün boyu bu şekilde serinlerken turistler Ölüdeniz lagününde kano ve deniz bisikletiyle dolaşıp tatilin tadını çıkarıyor.

Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Başkanı Bülent Uysal, “Fethiye ve Ölüdeniz’de ağustos ayındaki yüzde yüz doluluk devam ediyor. Rezervasyonlarımız hızla artıyor. 15 Eylül sonrasında rezervasyonda azalma olabilir. Rezervasyonlar devam ederse eylülde dolu dolu geçecek” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme