• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye'de El Emeği Ürünlere Yoğun İlgi: Özdemir Şeli'den Açıklamalar

Fethiye'de El Emeği Ürünlere Yoğun İlgi: Özdemir Şeli'den Açıklamalar

Muğla'nın gözde ilçesi Fethiye'de Likya Kadın Kooperatifi tarafından kurulan el emeği ürünleri stantları hem yerli hem de yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Stantlarda satış yapan Özdemir Şeli, yaptığı açıklamada, ürünlere gösterilen ilgiye memnun olduğunu ancak geçen seneye göre satışlarda bir miktar düşüş yaşandığını belirtti.

  • 265

Fethiye'de El Emeği Ürünlere Yoğun İlgi: Özdemir Şeli'den Açıklamalar

"İsmim Özdemir Şeli, pazarcıyım. El yapımı takılar var; kolye, bileklik gibi takılarımız var. İlgi güzel çok şükür ama geçen sezona göre bu sene biraz sıkıntı vardı ama idare eder." diyen Şeli, özellikle yabancı turistlerin bu tür turistik pazarlara yoğun ilgi gösterdiğini vurguladı.

Fethiye'de El Emeği Ürünlere Yoğun İlgi: Özdemir Şeli'den Açıklamalar"Genel olarak yerli vatandaşlarımız da ilgi gösteriyor ama yabancı turistler böyle turistik pazarlar yabancılara yönelik." şeklinde konuşan Şeli, ürünlerinin çoğunlukla çelikten üretildiğini ve kararma yapmadığını belirtti. "Kolyeler var, bilekliklerimiz var, Pandoralar var. Ürünlerimiz çeliktir, kararma yapmaz." diyen Şeli, ürün çeşitliliğiyle de dikkat çekti.
 

Bakmadan Geçme