Fethiye'de domuzların akşam yemeği mesaisi

Fethiye'de özellikle yaz aylarında sıklıkla karşılaşılan domuzların şehir merkezine inmesi, bu sefer de Taşyaka Mahallesi Deliktaş Mevkii'nde bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

  • 1399

Fethiye'de domuzların akşam yemeği mesaisi

Son yıllarda sıklıkla karşılaşılan yaban domuzu sürüleri, yerleşim alanlarına olan ziyaretlerini artırdı.

Özellikle şehir merkezine yakın bölgelerde görülen domuzlar, hem yerel halk hem de turistler için hem merak konusu hem de endişe kaynağı oldu.

Fethiye'de domuzların akşam yemeği mesaisi

Son olarak Taşkaya Mahallesi Deliktaş Mevkii’nde görülen gir grup domuz sürüsü yiyecek bulmak için poşetleri karıştırırken görüntülendi.

Uzmanlar, bu durumun başlıca nedenleri arasında doğal yaşam alanlarının tahribi, iklim değişikliği ve yanlış besleme alışkanlıklarını gösteriyor.

Fethiye'de domuzların akşam yemeği mesaisi

Yiyecek arayışı içinde şehir merkezine inen domuzlar, çöpleri karıştırarak çevre kirliliğine neden oluyor ve trafik kazalarına yol açabiliyor.

Yorumlar 1
MERVE 13 Ağustos 2024 18:08

Ne istiyorsunuz bizim domuzlarımızdan ?Siz gidin de sokaklarda domuz gibi gezen insan hayvan arası yaratıklardan bahsedin. Biz memnunuz domuzlardan.Onların istediği 1 parça ekmek.Kimseye bir zararları yok.Akşam huzurla sporumu yaparken yanımdan geçiyorlar çöplere gidiyorlar.Bende Allaha binlerce şükrediyorum ki beni rahatsız eden sapık kadın görmemiş o insanlar yok.Siz anlayın ne demek istediğimi...

Bakmadan Geçme