Fethiye'de CHP'nin 101. Yılı Kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 101. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, CHP Fethiye İlçe Binasında 101. Yıl pastası Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu tarafından kesildi. 

  • 376
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'de CHP'nin 101. Yılı Kutlandı

Fethiye'de CHP'nin 101. Yılı Kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. yıldönümü Fethiye’de kutlanmaya devam ediyor. CHP Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda organize edilen ‘Çelenk Sunma’ töreninin ardından, saat 18:00’da partililer Fethiye İlçe binası bahçesinde bir araya geldi.

Fethiye'de CHP'nin 101. Yılı Kutlandı

Etkinlikte CHP Fethiye İlçe Başkanı Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın akabinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Mustafa Koyuncu 101. Yıldönümü pastasını kesti.

Fethiye'de CHP'nin 101. Yılı Kutlandı

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Koyuncu, “Bugün ne kadar övünsek azdır. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’ de bir güven sağlamış, bir güven odağı olmuştur. Görüldüğü üzere ne kadar adalete ihtiyacımız var her gün görüyoruz. Ne kadar güvenliğe ihtiyacımız var görüyoruz. Şehitlerimizi saygı ile anıyoruz. Bugün daha coşkulu kutlamıyorsak bunu sebebi verdiğimiz şehitlerimiz ve Diyarbakır’ da yaşamını yitiren Narin içindir.  Bu seneyi bu şekilde kutlayacağız, umarız seneye daha coşkulu kutlamak nasip olur. Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Fethiye'de CHP'nin 101. Yılı KutlandıFethiye'de CHP'nin 101. Yılı Kutlandı


 

Bakmadan Geçme