• Haberler
  • Çevre
  • Fethiye'de Çevre Haftası'nda Ekoterapi programı düzenlendi

Fethiye'de Çevre Haftası'nda Ekoterapi programı düzenlendi

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Üzümlü Lavanta Bahçesi'nde ve Üzümlü Halk Evi'nde çeşitli etkinlikler yapıldı.

  • 411

Fethiye'de Çevre Haftası'nda Ekoterapi programı düzenlendi

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Üzümlü Lavanta Bahçesi’nde ve Üzümlü Halk Evi’nde çeşitli etkinlikler yapıldı.

Fethiye'de Çevre Haftası'nda Ekoterapi programı düzenlendi

Çevre Haftası, Fethiye’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklerin son gününde ise Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen program kapsamında Üzümlü Lavanta Bahçesi’nde ve Üzümlü Halk Evi’nde çeşitli etkinlikler yapıldı. “Ekoterapi ile kaygı, stres gibi günlük sıkıntılarımızı doğa ile bütünleşerek aşmanın yollarını öğrenmeye çalışıyoruz” diyen Fethiye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Selver Hatice Kabak, program hakkında açıklamada bulundu.

Doç Dr. Hatice Öner eşliğinde Üzümlü Lavanta Bahçesi’nde müzik eşliğinde nefes açma germe egzersizleri yapıldı. Akabinde üzümlü Halk Evi’nde Ekoterapi Atölyesi adlı program gerçekleştirildi.

Fethiye'de Çevre Haftası'nda Ekoterapi programı düzenlendi

“Farklı etkinlikler ile Çevre Haftası’nı tamamladık”
Fethiye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Selver Hatice Kabak, “Çevre Haftası etkinliklerinin son gününde lavanta bahçesinde doğa ile iç içe vatandaşlar ile buluştuk. Hissederek iyileşmenin yollarını aramak için terapi başladık. Biz ekoterapi ile birlikte kaygı, stres gibi günlük sıkıntılarımızı doğa ile bütünleşerek aşmanın yollarını öğrenmeye çalışıyoruz. Çevre Haftası Fethiye2de çok yoğun geçti. Yaklaşık 10 gündür farklı etkinlik gerçekleştirdik. Çalışmalarımız devam edecek”

Fethiye'de Çevre Haftası'nda Ekoterapi programı düzenlendiFethiye'de Çevre Haftası'nda Ekoterapi programı düzenlendi

Bakmadan Geçme