• Haberler
  • Spor
  • Fethiye'de Bodrum FK'nın Şampiyonluğunu Kutladılar

Fethiye'de Bodrum FK'nın Şampiyonluğunu Kutladılar

Fethiyespor Taraftarları, Bodrum'un Şampiyonluğunu Kutladı

  • 414
Fethiye'de Bodrum FK'nın Şampiyonluğunu Kutladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de Bodrum FK'nın Şampiyonluğunu Kutladılar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiyespor Taraftarlar Derneği, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda Bodrum FK'nın şampiyonluğunu kutladı.

Fethiye'de Bodrum FK'nın Şampiyonluğunu Kutladılar

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1.Lig Yükselme Play-Off final maçında rakibi Sakaryaspor'u normal süresi 1-1 sona eren maçta 1-3 mağlup ederek şampiyon oldu ve Trendyol Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı. Muğla'yı gururlandıran bu güzel akşamda Fethiyespor Taraftarlar Derneği, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda Bodrum FK'nın şampiyonluğunu meşaleler ile kutladılar ve Bodrum FK'ya Süper Lig yolunda başarılar dilediler.

Fethiye'de Bodrum FK'nın Şampiyonluğunu KutladılarFethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş, "Bodrum FK, 1931 yılında kurulan köklü bir kulüp ve kardeş kulübümüzdür. Bu noktaya büyük badireler atlatarak geldiler. Amatör liglerden hiç pes etmeyerek, azimle bu noktaya geldiler. Sonuçta Süper Lig büyük bir mecra. Geçen sene finalde kaybetmişlerdi. Bu sene bunu başardılar. Bodrum FK'ya ilimize bu sevinci yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Fethiye'de Bodrum FK'nın Şampiyonluğunu KutladılarFethiyespor tribününün sevilen siması, nam-ı diğer ismiyle Ciğerci Mustafa, Mustafa Ercümer ise "Bodrum'un Süper Lig'e çıkması çok güzel oldu, çok mutlu olduk. Ahmet Aras başkanımızın da Bodrum'un altyapısından bize oyuncu vereceğine inanıyoruz. İnşallah maçlarını Fethiye'de oynarlar. Onların stat kapasitesi az olduğu için maçlarını inşallah Fethiye'de oynarlar. Süper Lig yolunda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme