Fethiye'de bir ilke imza atan SAF hizmete açıldı

Lokman Hekim Esnaf hastanesi Fethiye'de bir ilke imza attı. Lokman Hekim Esnaf hastanesine bağlı butik bir işletme olan SAF hizmete açıldı. Butik bir işletme olan SAF içerisinde Diyet Restoran, modern spor aletleriyle spor merkezi, güzellik merkezi ve insanların keyifli vakit geçirebilecekleri bir Pub bar bulundurmakta.

  • 9016
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'de bir ilke imza atan SAF hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SAF 3-4 YILLIK BİR PROJE
SAF projesinin 3-4 yıllık bir proje olduğuna değinen Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzman Doktor Feridun Karadağ, “Bugün Fethiye’mizin yeni bir değeri olan Esnafın açılışı için size bilgilendirme yapmak için toplanmış bulunmaktayız. Hepinizin bildiği üzere aslında burası daha önceden Lokman Hekim Esnaf Hastanesinin bünyesinde gelişmiş olan ve sonrasında da vücut bulmuş olan bir kuruluş. Ben size öncelikle kısa bir hikayesini anlatmak istiyorum Lokman Hekim Esnaf hastanesi neydi? Nereden nereye geldi? Ve bu fikir nasıl çıktı? nasıl vücut buldu? Onu anlatmak istiyorum. 1997 yılında Fethiye’miz de maalesef sağlık konusunda çok yeterli bir hizmet verilememesi düşüncesinden yola çıkarak, Fethiye’nin önce gelen Sivil Toplum Kuruluşlarına, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, şoförler ve otomobilciler odası, esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi odasının bide ismini saymakla şeref duyacağım kendileriyle beraber çalışmış olduğum Ahmet efe ve Erdoğan aydın doktor arkadaşlarımızın da öncülüğünde Lokman Hekim Özel Esnaf Hastanesi kurulmuştur. Yıllar içerisinde küçük adımlarla ama düzgün adımlarla ilerleyerek devlet hekim 2012 yılında en son yeni binasına taşınarak bugünkü modern sağlık hizmetini verebilme şansına erişmiş bulunmaktayız. Her ne kadar işimiz sağlıkla olsa da sağlığın sadece hastaları tedavi ibaret olmadığı bilinci ile insanların sağlıklı beslenmeye de ihtiyacı olduğunu aynı zaman da spor yapmaya da ihtiyacı olduğunu düşünerek bunu da destelemek amacıyla saf projesini düşünmeye başladık. Bu proje yaklaşık 3-4 yıllık bir proje amacımız neydi insanlara diyet yapabilecekleri, özel uzman diyetisyenlerin eşliğinde diyet menülerini oluşturabilecek bir mutfak sunabilmek bunun yanında günümüzün en modern spor aletleriyle spor merkezi kurabilmek. Tabi bu proje geliştikçe içine güzellik merkezi ve aynı zamanda insanların keyifli vakit geçirebilecekleri bir Pub bir bar eklenmesi gündeme geldi ve en sonunda saf kuruluşunu hayata geçirebilmek” dedi.

UZMAN KADROMUZ İLE HİZMETE BAŞLADIK
24 yıllık bir tecrübe ile hizmete başladıklarına değinen Saf İşletme Müdürü Mehmet Can “HEMNİocamızın söylediği gibi 24 yıllık bir tecrübemizi, sağlık hizmetimizi burada taçlandırmak istedik. Son yıllarda giderek artan sağlık problemlerini, yemek ve spor ile bağdaştırmak istedik. İnsanlara bunu anlatmak istedik, uzman diyetisyenimiz Emine hanım, Gül hocamız onlarla beraber bir bütün olarak mutfağımız ile insanlara bu sağlık hizmetini sunduk. Bu sağlık hizmetinin yanında da insanlar kendini daha iyi hissedebilir? Özellikle bayan arkadaşlarımız ve son yıllarda erkeklerde yaşıyor ama Hilal hanım lazer, epilasyon, cilt bakımı ve insanların sosyalleşebileceği bir alan yaratmak istedik” şeklinde konuştu.

PEK ÇOK İNSAN ALTERNATİF BULAMADIĞINI SÖYLÜYOR
Günümüzde pek çok insanın istediği şekilde alternatif bulamadığına değinen Diyetisyen Emine İyiol Beserek “Yaklaşık 6 senedir hastanemiz bünyesinde diyetisyen olarak görev alıyorum. Bu proje aslında hastalardan duyduğumuz geri bildirimler ile gelişti. Çünkü pek çok insan dışarıdan yemek yediğinde sağlıklı alternatifler bulamadığını ya da eve yemek sipariş verdiğinde diyetine uygun sağlıklı bir şey bulamadığını söylüyordu. Bu projeyi biz sağlığına ve diyetine dikkat eden insanlarında lezzetli yemekle yiyebilmesini, evine sipariş verebilmesini ya da dışarı çıktığında güzel bir sosyal ortam altında ama sağlığını da bozmadan beslenebilmesini sağlamaya çalıştık. Feridun abinin bahsettiği gibi yıllardır çalışılan bir proje bu, hemen olsun, hemen çıkalım gibi değil ama emek emek, adım adım her şeyini geliştirerek yaptık. O yüzden bende günün belli saatlerinde buradayım, burada da bir kliniğim var artık. Burada da danışan hasta görüyorum, hastanemize de belli saatlerde gidiyorum. Burada bulunduğum süre zarfında değerli Fethiyeliler gelip menümüzle, yemeklerimizle, soslarımızla ilgili bana danışabilirler. Her şey bizim elimizden çıktı, tamamen evimizde ki kadar güvenilir durumda. Sosyal ortam olarak güzel ve keyifli bir ortamımız oldu. Hepinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

DAHA GÜZEL YENİLİKLER İLE BURDAYIZ
Yapılan işlemlerin yanı sıra bir çok yenilikle hizmet verdiklerini vurgulayan Uzman Estetiysen Hilal Çetin “İki buçuk yıldır Lokman Hekim Esnaf Hastanesinde bünyesindeyim, bana bu projeyi söylediklerinde çok heyecanlanmış ve hemen hayata geçirmek istemiştim. Buraya başladığımızda da lazer epilasyon ve cilt bakımı bölümü Esnaf hastanesinde vardı. Onlara ek olarak Fethiye’de ilk defa bizde olan Zümrüt ışıltısı uygulamasını ve ozon tedavisini getirdik. Ozon tedavisi kanazon yada kabine odalı şeklinde değil de bakım ürünleri içinde kullanılan özellikle saçta, çatlaklarda ve leke, akneler de çok başarılı olan yeni bir tedavi. Zümrüt ışıltısı da aynı şekilde lekede, akne de kişinin yaş grubuna, ten rengine cinsiyetine göre duruma göre belirlediğimiz tedaviler. Lazer epilasyonu zaten buz başlıklı diod lazer kullanıyoruz, son teknoloji elimizde ki. Daha güzel yeniliklerle sizlerle buluşturmak için buradayız” dedi.

PROFESYONEL HİZMET VERİYORUZ
Şehrin kalabalığından ve salonların kalabalığından uzak profesyonel bir hizmet verdiklerini belirten Profesyonel Trainer Spor Eğitmeni Gül Altuntaş “ben Fethiye’de yeni bir ismim, İstanbul’dan geldim. Yaklaşık 10 senedir Polislere koçluk hizmeti veriyorum. Türkiye de jimnastik federasyonu hocasıyım ve AFA eğitmeni ilk önce burada izlediğimiz bir yol kişinin genel olarak egzersiz anlamında her türlü yolu denemiş, şehrin kalabalığında ya da salonların kalabalığından sıkılmış ve bir türlü sonuca ulaşamamış insanlara burada içeride 10 haftalık bir süreçte bambaşka bir insan olmak garantisi veriyoruz. Açıkçası kişinin edindiği beslenme ve düzensiz egzersiz alışkanlıklarını değiştirip, Sedanter vücuttan yani durağan halden çıkarıp 10 hafta sonra bambaşka bir insan olma şansı tanıyoruz” şeklinde konuştu.

Fethiye'de bir ilke imza atan SAF hizmete açıldı
Fethiye'de bir ilke imza atan SAF hizmete açıldı
Fethiye'de bir ilke imza atan SAF hizmete açıldı
Fethiye'de bir ilke imza atan SAF hizmete açıldı
Fethiye'de bir ilke imza atan SAF hizmete açıldı
Fethiye'de bir ilke imza atan SAF hizmete açıldı
Fethiye'de bir ilke imza atan SAF hizmete açıldı
Fethiye'de bir ilke imza atan SAF hizmete açıldı

Bakmadan Geçme