Fethiye'de bıçaklı kavga, 1 ölü

Fethiye'de dün gece bilinmeyen bir nedenle meydana gelen bıçaklı kavgada bir kafe sahibi kalbinden ve sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. Kafe sahibi Barış Bektaş kaldırıldığı Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf hastanesindeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

  • 23898
Fethiye'de bıçaklı kavga, 1 ölü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre olay Fethiye’nin Cumhuriyet Mahallesi Dispanser Sokak Cafe De Seramik isimli iş yeri önünde gece saat 23.45 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Cem O. isimli alkollü şahsın çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesi ile Hasan Hüseyin Ç., Fırat E. ve Serhat K. ve Cem O. arasında tartışma çıktı. Tartışma bir anda bıçaklı kavgaya dönüşünce kavgayı ayırmaya çalışan Cafe De Seramik’in sahibi Barış Bektaş kalbin den ve sırt arka kısmından aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede 112 Acil Sağlık ekipleri ile polis ekipleri olay yerine geldi. Ağır yaralanan Kafe sahibi Barış Bektaş olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf hastanesine kaldırıldı. Bektaş tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Fethiye ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekipleri kavgaya karışan Cem O., Serhat K., Fırat E.’yi yakalayıp ifadelerini aldı. Bu şahıslar Barış Bektaş’ı Hasan Hüseyin Ç.’in bıçakladığını ifade edince Hasan Hüseyin Ç. gözaltına alındı. Cinayet ile ilgili olarak soruşturmayı Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Fethiye İlçe Emniyet müdürlüğü asayiş büro ekipleri sürdürüyor. 
Kavgayı ayırmak isterken canından olan kafe sahibi Barış Bektaş’ın daha önce Habertürk gazetesinde grafikerlik yaptığı da öğrenildi. 

Bakmadan Geçme