FETHİYE'DE BAYRAM COŞKUSU YAŞANIYOR

Ramazan Bayramı coşkusu Fethiye'de de başladı. 9 günlük bayram tatili için Fethiye ve çevresinde de tüm tedbirler alındı.

  • 954
FETHİYE'DE BAYRAM COŞKUSU YAŞANIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan Bayramı coşkusu Fethiye'de de başladı. Bayram tatili için Fethiye ve çevresinde de tüm tedbirler alındı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner halkın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm tedbirlerin alındığını açıkladı. Fethiye ve Ölüdeniz'e bayram boyunca gelecek tatilciler için özellikle trafik yoğunluğunun önlenebilmesi için trafik görevli sayısı arttırıldı. Ayrıca belediye, jandarma ve polisin yanı sıra sağlık, AYDEM ve MUSKİ'nin ekipleri de bayram boyunca vatandaşların hizmetinde olacaklar. Fethiye'de Kaymakamlık tarafından yapılacak bayramlaşma töreni ilk gün saat 10:30'da Yüzbaşı Özgür Özekin Meslek Lisesi ve Otelcilik okulu salonunda yapılacak. Kaymakam Şahiner ve protokol yetkilileri Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ardından da Fethiye Belediye Huzurevini ziyaret edecek. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, tüm Fethiye halkının bayramını tebrik ederek; ''Fethiye'de vatandaşların huzurlu ve güvenli şekilde bayram tatili yapabilmeleri için tüm önlemler alınmıştır'' dedi.
Şahiner, ''Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.Bayramlarda evlerden evlere taşınan armağanları, gönüllerden gönüllere taşıyalım.Hayatın çilesini birlikte omuzladığımız eşlerimizi sevindirelim. Özellikle varlık sebebimiz olan anne ve babalarımızı unutmayalım ve onların hayır dualarını alalım. Evlerimizin canlı bayramları olan çocuklarımızı, kuşatıcı bir sevgi ve kardeşliği yaşadığımız bu ibadetin coşkusu ile tanıştıralım. Bayramın manevi atmosferinde yetimleri, yaşlıları ve engellilerin gönüllerini imar etme,huzurevlerinde kalanları, toplumumuzun yetimleri sokak çocuklarımızı, yoksulları, onuruyla, izzetiyle yaşayan ihtiyaç sahiplerini, vatanımızın uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizin emaneti olan eşlerini ve yavrularını, terörden dolayı evlerini, yurtlarını, işlerini terk etmek zorunda kalan, maddi ve manevi anlamda zarara uğrayan tüm kardeşlerimizi hatırlayalım.Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının, Ülkemiz, Milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni eder, halkımızın hizmetinde bulunan her kademede görevli bütün mesai arkadaşlarımın ve Saygıdeğer Fethiye Halkının Bayramını en içten dileklerimle kutlarım'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme