FETHİYE'DE ASYA TAŞKIN BAŞROL OYUNCUSU

Çekimleri Fethiye'de devam eden Sol Yanım isimli sinema filminin başrolünde Asya Taşkın yer alıyor.

  • 11786
FETHİYE'DE ASYA TAŞKIN BAŞROL OYUNCUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

. Arka Sokaklar dizisinden ayrılan genç oyuncu soluğu Fethiye'de çekilmekte olan Sol Yanım film setinde aldı. Gurbetçi Yönetmen İsmail Karakuyu tarafından Fethiye'de çekilen sinema filminde başrol oyuncusu olarak Küçük Gelin, Sen Anlat Karadeniz, Savaşçı ve Arka Sokaklar dizilerinde yer alan Asya Taşkın oynuyor. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde Fethiye'de başlanan Fethiye'nin tarihi ve turistik merkezlerinde çekimleri devam eden filmde başrol oyuncusu Asya Taşkın''Yağmur''karakterini canlandırıyor. İlk kez bir sinema filminde yer alan ve başrolde başarılı bir şekilde oynayan güzel oyuncu Fethiye kordon boyundaki çekimler sırasında çevredeki vatandaşlarında ilgi odağı oldu.
18 yaşındaki Asya Taşkın, ilk defa başrolde yer almanın sevincini anlatıp ''Başrol oynamak hayalimdi. Çekimleri Fethiye'de yapılan dramatik aşk hikayesi olan bu filmde başrol oyuncusu olarak yer almaktan çok mutluyum. 6 yaşından bu yana sinema ve dizilerde oyunculuk yapıyorum. Daha iyi yerlere gelmek, güzel projelerde oynamak istiyorum. İşi parasıyla değil de zevk için yapıyorum. Hedefim oyunculukta bayağı tepelere çıkmak, bunun sonu yok. Gittiğim yere kadar gideceğim. En son Arka sokaklar dizisinde yer aldım.Yeni tekliflerde var. Özellikle Sol Yanım isimli bu sinema filmiyle ses getireceğime inanıyorum'' dedi.
YURTDIŞINDA DA VİZYONA GİRECEK
Sol Yanım isimli sinema filmi Türkiye'nin yanı sıra Fransa ve İngiltere'de de vizyona girecek olup dramatik aşk hikayesinin anlatıldığı filimde Muhammet Demirel,Baybars Erdemci,Toygun Ateş,Şükrü Özyıldız gibi isimlerde oynuyor.

Bakmadan Geçme